Training Snellezen

Home  / Trainingen / Snellezen

Wanneer je twee- tot driemaal sneller wilt leren lezen, is deze training Snellezen bijzonder interessant voor jou. Snellezen is bedoeld voor iedereen die de leessnelheid wil verhogen, inzicht en tegelijkertijd algemene kennis wil verbreden. Deze training snellezen bevat een geheel nieuwe benadering op basis van verschillende methodes die de hersenen en ogen effectiever laten werken, om nog betere resultaten te bereiken. Diverse testen zitten in de training Snellezen om zelf te doen en praktische voorbeelden stellen jou in staat om in ieder stadium jouw vooruitgang te bepalen. Je leert tijdens de training Snellezen een nieuwe methode van aantekeningen maken, waardoor je beter kunt onthouden en jouw algemene inzicht verbetert.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Snellezen. Op basis van je persoonlijke intakegesprek is het mogelijk om het programma op je eigen praktijksituatie af te stemmen.

  • Het aanleren van verschillende leestechnieken
  • Geheugentraining
  • Gebruiken van een leesstrategie
  • Concentratietraining
  • Mindmapping
  • Verbetering oog-hersencoördinatie
  • Verhoging leestempo

Resultaat

Tijdens de training Snellezen leer je aantoonbaar sneller lezen, zonder belangrijke informatie over het hoofd te zien. Na de training Snellezen kun je leessnelheid aanpassen aan de moeilijkheidsgraad van de tekst. Jouw concentratievermogen is vergroot en jouw oog-hersencoördinatie is verbeterd. Bovendien ben je in staat visuele aantekeningen te maken, waardoor je de gelezen tekst beter kunt onthouden. Je weet deze visuele aantekeningen na afloop van de training Snellezen ook toe te passen bij een presentatie van de gelezen stof.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen bestemd die zijn / haar leessnelheid wil verhogen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je op aansprekende en interactieve wijze hoe je de leessnelheid kunt verhogen. De training start met een persoonlijke intake. Op basis van deze intake stel je jouw leerdoelen vast, welke tijdens deze training centraal staan. Actuele praktijkvraagstukken en opdrachten vormen de kern van de training Snellezen.

Je maakt tijdens de training verschillende snel-leestesten. Tijdens de training Snellezen ontdek je waarom jouw leessnelheid onder het haalbare niveau ligt. Vervolgens ga je aan de slag met praktische en direct toepasbare oefeningen die aantonen dat jouw leessnelheid sterk toeneemt. De trainer/coach zorgt voor een veilig leerklimaat, een prettige sfeer en een goede dynamiek wat persoonlijke zelfreflectie en een optimaal leerproces stimuleert en vergroot.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Snellezen?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Snellezen wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Snellezen een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.