Soft Skills Training

Soft skills zijn vaardigheden en persoonlijke kenmerken die je nodig hebt om in het bedrijfsleven succesvol te zijn. Kies uit 15+ trainingen voor belangrijke soft skills.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Werk effectiever samen met Soft Skills

Op de werkvloer wordt het voor medewerkers steeds belangrijker om naast specifieke vakinhoudelijke competenties ook te beschikken over goede persoonlijke vaardigheden. Zo zijn communiceren, organiseren en leidinggeven vaardigheden die belangrijk zijn om goed te kunnen (samen)werken op de werkvloer. Met onze soft skills trainingen kunnen medewerkers verschillende gedragsvaardigheden optimaal ontwikkelen.

Kies de juiste Soft Skills training

Het kiezen van de juiste training is een belangrijke voorwaarde bij het verbeteren van gedragsvaardigheden van medewerkers. Wij bieden verschillende soorten gedragstrainingen met ieder een gerichte focus. Zo zijn er onder andere trainingen beschikbaar die gericht zijn op coaching, leidinggeven en klantgerichtheid. Bij ons vind je dus altijd een soft skills training die past bij jouw voorkeuren en/of die van je organisatie.

Praktijkgericht trainen

Onze soft skills trainingen zijn altijd actueel en praktijkgericht. Onder leiding van deskundige docenten en in samenwerking met medecursisten ga je als cursist aan de slag met met dagelijkse praktijksituaties van de werkvloer. Hierbij worden verschillende gedragsvaardigheden toegepast. Dankzij deze aanpak kunnen cursisten na een training hun ontwikkelde soft skills vrijwel direct in de praktijk brengen.

Soft skills trainingen op maat

Soft skills trainingen op maat Bij ExplainiT verzorgen we Soft Skills trainingen in alle soorten en maten. Je kunt je als individu of met een groep inschrijven voor een training op één van onze trainingslocaties, maar we bieden onze soft skills trainingen ook incompany en als maatwerk aan. Dat laatste betekent dat de we onze trainingen geheel afstemmen op jouw organisatie, leerwensen en ambities.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV