Soft Skills Training

Kies uit meer dan 20 verschillende soft skills trainingen. Onze trainingen verbeteren de gedragsvaardigheden van medewerkers binnen een team, zodat er effectiever en efficiënter (samen)gewerkt kan worden.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Werk effectiever samen met Soft Skills

Op de werkvloer wordt het voor medewerkers steeds belangrijker om naast specifieke vakinhoudelijke competenties ook te beschikken over goede persoonlijke vaardigheden. Zo zijn communiceren, organiseren en leidinggeven vaardigheden om goed te kunnen samenwerken op de werkvloer. Met onze soft skills trainingen kunnen medewerkers verschillende gedragsvaardigheden optimaal ontwikkelen.

Kies de juiste Soft Skills training

Het kiezen van de juiste training is een belangrijke voorwaarde bij het verbeteren van gedragsvaardigheden van medewerkers. Wij bieden verschillende soorten gedragstrainingen met ieder een gerichte focus. Zo zijn er onder andere trainingen beschikbaar die gericht zijn op coaching, leidinggeven en klantgerichtheid. Bij ons vind je dus altijd een soft skills training die bij de voorkeuren van jouw organisatie past.

Train praktijkgericht

Onze soft skills trainingen zijn altijd actueel en praktijkgericht. Onder leiding van deskundige docenten en in samenwerking met medecursisten ga je als cursist aan de slag met met dagelijkse praktijksituaties van de werkvloer. Hierbij worden verschillende gedragsvaardigheden toegepast. Dankzij deze aanpak kunnen cursisten na een training hun ontwikkelde soft skills vrijwel direct in de praktijk brengen.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV