Logo klant

Hoe EY de toepassing van Scrum een boost gaf tijdens de jaarlijkse firm-wide learning events

EY organiseert jaarlijks in juli en augustus de firm-wide learning events, waarbij medewerkers trainingen kunnen volgen over allerlei onderwerpen. Als preferred supplier was ExplainiT verantwoordelijk voor het organiseren van de Scrum trainingen.

Organisatie:
Industrie:
Deelnemers:
EY
Dienstverlening
80

Ik zou de huidige samenwerking met ExplainiT omschrijven als zeer goed. Ik ben ik ook zeer gecharmeerd van de persoonlijke aanpak. Met EY Nederland staan we er zeker voor open om de samenwerking uit te breiden.

Mirjam de Willigen-Verkamman

Senior Consultant Learning & Talent Development

Samenvatting

Onze opdrachtgever

EY zet zich internationaal met meer dan 300.000 medewerkers in voor een beter werkende wereld. Aan de hand van vier geïntegreerde servicelines – assurance, consultancy, strategy & transactions en tax– bieden de medewerkers adviezen en hoogwaardige dienstverlening om vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. Hierin is de organisatie wereldwijd een autoriteit.

De opdracht

In de maanden juli en augustus organiseert EY Nederland jaarlijks de firm-wide learning events als zomerleerprogramma. De 4.500 medewerkers in Nederland dienden getraind te worden om aan de hand van Scrum in multidisciplinaire teams en op flexibele wijze projecten uit te voeren. Als preferred supplier voor IT-trainingen was ExplainiT verantwoordelijk voor het organiseren van de Scrum trainingen.

De oplossing

Binnen EY Nederland was de behoefte voor Scrum trainingen al langere tijd bekend. Toch bleek de behoefte onder de medewerkers nog groter dan verwacht. In totaal hebben 80 medewerkers deelgenomen aan één van de 18 Scrum trainingen. Door de toenemende hoeveelheid niet-Nederlandstalige medewerkers waren de trainingen in zowel het Nederlands als het Engels te volgen.

Het resultaat

Na afloop van de firm-wide learning events zijn de trainingen positief beoordeeld door EY Nederland, deelnemers en ExplainiT. Uit de evaluaties van EY Nederland bleek dat mensen heel blij waren om projecten op de Scrum-wijze aan te vliegen. Er werd door deelnemers van de trainingen zelfs geïnitieerd om de hele organisatie te trainen op het gebied van Scrum om een uniforme werkwijze te hanteren.

Uitgelichte klantcases:

Overstap Windows 10 & Office 365

Aveleijn

Aveleijn stapte van Citrix, Windows 7 en Office 2010 over naar Windows 10 en Office 365. Omdat het een grote verandering betrof voor medewerkers werd er op basis van de leerbehoeften samen met ExplainiT een trainingstraject opgezet.

Microsoft Teams Migratie

TVM Verzekeringen

TVM stapte van een VDI omgeving over op een VPN omgeving met Microsoft 365. Vooral Microsoft Teams zou na de overstap intensief gebruikt gaan worden door alle medewerkers en ExplainiT mocht ze daar op voorbereiden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Han Eshuis
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV