Trainingen voor methodieken

Toonaangevende proces- en projectmanagement methodieken zorgen voor betere samenwerking, kwaliteit en efficiëntie. Kies uit 20+ trainingen voor verschillende erkende methodieken.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Werk effectiever samen met Methodieken

Op de werkvloer wordt het steeds belangrijker om goed en probleemloos samen te werken. Omdat organisaties steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit van projecten en processen kan het verstandig zijn om een samenwerkingsstructuur te omarmen. Onze trainingen helpen organisaties om toonaangevende methodieken in te zetten op de werkvloer, zodat collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen effectiever kunnen samenwerken.

Kies de juiste Methodiek training

Het kiezen van de juiste methodieken training is een voorwaarde om de samenwerking tussen collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen te verbeteren. Wij bieden onder andere voor de volgende toonaangevende methodieken meerdere geschikte trainingen: Training Agile Scrum, Training PRINCE2, ITIL en Projectmanagement Trainingen. Bij ons vind je dus altijd een training die bij de voorkeuren van jouw organisatie past.

Praktijkgericht trainen

Onze methodiek trainingen zijn altijd actueel en praktijkgericht. Onder leiding van deskundige docenten en in samenwerking met medecursisten ga je als cursist aan de slag met dagelijkse praktijksituaties van de werkvloer en probeer je een of meerdere methodieken toe te passen. Dankzij deze aanpak kunnen cursisten na een training hun ontwikkelde kennis over methodieken vrijwel direct in de praktijk brengen.

Trainingen voor methodieken op maat

Bij ExplainiT verzorgen we trainingen voor methodieken in alle soorten en maten. Je kunt je als individu of met een groep inschrijven voor een training op één van onze trainingslocaties, maar we bieden onze trainingen voor methodieken ook incompany en als maatwerk aan. Dat laatste betekent dat de we onze trainingen geheel afstemmen op jouw organisatie, leerwensen en ambities.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV