Projectbegeleiding door ExplainiT

Gebruik van Teams

Microsoft Teams is erg populair vanwege de mogelijkheid om digitaal te vergaderen, maar het is ook de plek om met jouw afdeling of projectgroep samen te werken aan documenten, aantekeningen te delen en meer. Wij helpen organisaties Teams optimaal te gebruiken.

Teams als digitale werkplek

Teams is het samenwerkplatform van Microsoft dat standaard volop tools biedt om efficiënt samen te werken met zowel collega’s als externen. Wij helpen je organisatie hiervan profiteren.

Eenvoudig communiceren

Laat teamleden elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via kanaalgesprekken  en maak ze minder afhankelijk van e-mail.

Efficiënt vergaderen

Laat online of hybride vergaderingen binnen je organisatie vloeiend verlopen met de vele vergaderfunctionaliteiten van Teams.

Beter samenwerken

Laat teamleden gelijktijdig werken aan documenten, informatie delen via een gedeeld notitieblok en elkaar taken toewijzen.

Een greep uit onze klanten

Gezamenlijk werken in de cloud

Het opslaan van gezamenlijke documenten in Teams heeft zo z’n voordelen. Documenten worden automatisch opgeslagen, live samenwerken is mogelijk, versies worden automatisch bewaard en zo zijn er nog veel meer te noemen. Dit vraagt wel om een andere manier van werken. Wij leren jouw organisatie de best practices van het werken in de cloud met Teams.

Waarom Microsoft Teams?

Tijds- en plaatsonafhankelijk en op elk apparaat in te zetten

Laagdrempelig en intuïtief te gebruiken

Eenvoudig met extra functionaliteiten uit te breiden

Documenten, gesprekken en informatie op één centrale plek beheren

Handige koppelingen met andere Office applicaties maken

Eenvoudig online vergaderen

De afgelopen jaren is online vergaderen razend populair geworden. Echter bevat Teams vergaderfunctionaliteiten die doorgaans onbekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een digitaal whiteboard, het opsplitsen van leden in aparte vergaderruimten en het overgeven van de besturing van de muis. Wij helpen jouw organisatie het maximale uit Teams vergaderingen te halen.

Fred Snijders
Programmamanager
📞 088-122 55 88

Meer weten over het gebruik van Teams?

Wil je graag meer informatie over het gebruik van Teams? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV