Onze oplossingen

Iedere leerbehoefte is uniek. ExplainiT biedt organisaties verschillende oplossingen om deze leerbehoeften zo gepast mogelijk in te vullen. Hieronder vind je een overzicht van al onze oplossingen, verdeeld over projecten en expertises.

Projecten
Expertises

Office 365 Adoptie

Succesvolle adoptie is cruciaal voor optimaal gebruik van Office 365 binnen je organisatie. Het leidt tot vertrouwen en doelmatig gebruik.

Gebruik van Teams

Het optimaal inzetten van Microsoft Teams biedt organisaties onder meer grote voordelen op het gebied van communicatie en samenwerken.

Skills Week

De Skills Week is een uniek concept om leren en ontwikkelen op enthousiaste wijze extra onder de aandacht te brengen binnen je organisatie.

Windows 11 Migratie

Het is voor organisaties zeer interessant om over te stappen op Windows 11, aangezien het ze kan helpen om nog efficiënter te werken.

User Adoption Platform

Met SelfGuide train je gebruikers efficiënte wijze  in het gebruik van applicaties en bied je ze te altijd actuele werkinstructies en handleidingen.

Continu Digitaal Vaardig

Ons unieke concept “Continu Digitaal Vaardig” biedt organisaties uitkomst bij het digitaal vaardig maken én houden van medewerkers.

Maatwerk Trainingen

Onze maatwerk trainingen vullen de specifieke leerbehoeften in van jouw organisatie. De inhoud bepalen we in nauwe samenspraak.

Adoptie van Technologie

We ondersteunen organisaties bij het omarmen van nieuwe technologie op de werkvloer, met acceptatie en doelmatig gebruik als doel.

IT Onboarding & Borging

We helpen organisaties met enkele passende methoden bij het het onboarden van nieuwe medewerkers en het borgen van kennis.

Gebruikersondersteuning

We bieden organisaties zes vormen van ondersteuning om gebruikers optimaal met (nieuwe) technologie te laten werken.

Continu Leren

We zijn gespecialiseerd in het doorlopend ontwikkelen van de digitale vaardigheden van de medewerkers van jouw organisatie.

IT Consultancy

Onze gecertificeerde consultants bieden professioneel advies helpen jouw organisatie op verschillende wijzen verder op het gebied van IT.

Wil je meer informatie over onze oplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Simone Slaghekke
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV