Projectbegeleiding door ExplainiT

Windows 11 Migratie

Het is voor organisaties zeer interessant om over te stappen op Windows 11, aangezien het ze kan helpen om nog efficiënter te werken. Met onze dienstverlening helpen we organisaties geruisloos te migreren naar de nieuwe versie van Windows.

Nieuwe Windows, nieuwe mogelijkheden

Windows 11 komt met een grote hoeveelheid aan nieuwe functionaliteiten. Naast dat de nieuwe versie sneller en efficiënter werkt, biedt het gebruikers veel praktische voordelen.

Actuele informatie

Met de widgets kunnen gebruikers instellen welke informatie ze willen zien. Denk bijvoorbeeld aan afspraken, het weer, documenten en nieuws.

Intuïtief browsen

Met de nieuwe versie van Edge kunnen gebruikers op het internet browsen, maar ook direct in Office 365. Zo kunnen ze snel bij documenten.

Eenvoudig communiceren

Teams is vooraf geïnstalleerd, zodat gebruikers met één klik toegang hebt tot contacten, gesprekken & vergaderingen.

Een greep uit onze klanten

Een gepersonaliseerde Windows omgeving

Windows 11 is eenvoudig in te richten, zodat het aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Taakbalken zijn voor gebruikers in te richten met favoriete programma’s en widgets zorgen ervoor dat ze snel toegang hebben tot de agenda, nieuws en recente documenten. Ook biedt de nieuwe versie donkere thema’s die rustiger zijn voor de ogen van de gebruiker.

Waarom een Windows 11 Migratie?

Een volledig gepersonaliseerde Windows omgeving bieden

Een werkomgeving met verbeterde beveiliging faciliteren

Van koppelingen met Office 365 en Teams profiteren

Van betere ondersteuning voor meerdere schermen gebruik maken

Efficiënter werken met Windows 11

Veel gebruikers maken slechts gebruik van de basisfunctionaliteiten van Windows, maar er valt veel tijdwinst te behalen met geavanceerde functionaliteiten. Zo zijn er taken snel uit te voeren vanuit de taakbalk, zonder eerst programma's op te starten en zijn er meerdere bureaubladen in te richten. We laten je graag alle mogelijkheden van Windows 11 zien.

Ruben Winter
Accountmanager
📞 088-122 55 88

Meer weten over een Windows 11 Migratie?

Wil je graag meer informatie over een Windows 11 migratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV