Subsidies

De trainingen van ExplainiT komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Bekijk voor welke subsidies je (organisatie) in aanmerking komt en volg gratis één van onze trainingen.

STAP-Budget

STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Door een subsidie van maximaal €1.000,- beschikbaar te stellen wil de overheid mensen in Nederland stimuleren een training, cursus of opleiding te volgen.

Ontwikkelen Digitale Vaardigheden

A+O Metalektro biedt met de subsidie ‘Ontwikkelen Digitale Vaardigheden’ medewerkers van metalektrobedrijven de kans om vertrouwd te raken met nieuwe technologische ontwikkelingen.

Ontwikkelen Basis- en Techniekvaardigheden

A+O Metalektro biedt met de subsidie ‘REACT EU – Ontwikkelen Basis- en Techniekvaardigheden’ trainingen aan voor medewerkers van metalektrobedrijven met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Ontwikkel Jezelf

A+O Metalektro stimuleert met de subsidie ‘Ontwikkel Jezelf’ medewerkers van metalektrobedrijven om persoonlijke competenties en vaardigheden te ontwikkelen voor een succesvolle loopbaan.

Ontwikkelingsstimuleringsregeling (OSR)

Wij Techniek biedt werkgevers in de technische installatiebranche met de subsidie 'Ontwikkelingsstimuleringsregling (OSR)' een vergoeding voor het ontwikkelen en trainen van medewerkers.

Tel Mee Met Taal

Het Ministerie van OCW biedt jaarlijks met 'Tel Mee Met Taal' subsidie aan organisaties in Nederland voor trainingen die gericht zijn op het voorkomen en verminderen van (digitale) laaggeletterdheid.

100% Vergoeding Voor Ontwikkeling

Stichting Mijn Carrière biedt medewerkers van bedrijven die vallen onder de cao schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven een vergoeding voor het volgen van trainingen.

FKB Textielgroothandel Scholingssubsidie

FKB Textielgroothandel vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom komen veel (vak)opleidingen en trainingen in aanmerking voor een scholingssubsidie.

Wil je meer informatie over onze subsidies?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Ruben Winter
Sales trainee
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV