Subsidies

De trainingen van ExplainiT komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Bekijk voor welke subsidies je (organisatie) in aanmerking komt en volg gratis één van onze trainingen.

Ontwikkelen Digitale Vaardigheden

A+O Metalektro biedt met de subsidie ‘Ontwikkelen Digitale Vaardigheden’ medewerkers van metalektrobedrijven de kans om vertrouwd te raken met nieuwe technologische ontwikkelingen.

Basisvaardigheden

Stichting OOM biedt medewerkers werkzaam in de metaalbewerkingssector de mogelijkheid om digitale of persoonlijke basisvaardigheden te ontwikkelen.

Fit tot je Pensioen met Digitale Vaardigheden

A+O Metalektro biedt met de subsidie 'Fit tot je pensioen met digitale vaardigheden' medewerkers van metalektrobedrijven tot €2.500,- vergoeding voor het op peil brengen van digitale vaardigheden.

Persoonlijke Trainingstoelage

Stichting OOM biedt bedrijven de mogelijkheid om financiële ondersteuning te ontvangen voor scholingskosten of EVC-procedurekosten van medewerkers.

Ontwikkel Jezelf

A+O Metalektro stimuleert met de subsidie ‘Ontwikkel Jezelf’ medewerkers van metalektrobedrijven om persoonlijke competenties en vaardigheden te ontwikkelen voor een succesvolle loopbaan.

Ontwikkelingsstimuleringsregeling (OSR)

Wij Techniek biedt werkgevers in de technische installatiebranche met de subsidie 'Ontwikkelingsstimuleringsregling (OSR)' een vergoeding voor het ontwikkelen en trainen van medewerkers.

100% Vergoeding voor Ontwikkeling

Stichting Mijn Carrière biedt medewerkers van bedrijven die vallen onder de cao schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven een vergoeding voor het volgen van trainingen.

UWV Scholingsbudget

Het UWV helpt werklozen om een nieuwe baan te vinden met behulp van opleidingen en trainingen die aansluiten bij cognitieve vaardigheden, belastbaarheid en persoonlijke omstandigheden.

FKB Textielgroothandel Scholingssubsidie

FKB Textielgroothandel vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom komen veel (vak)opleidingen en trainingen in aanmerking voor een scholingssubsidie.

Opleidingsbudget STL

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) stelt een opleidingsbudget van €2.500,- beschikbaar aan medewerkers uit de branche om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Opijver Achterhoeks Talentenfonds

Opijver Achterhoeks Talentenfonds geeft werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en ZZP'ers uit de Achterhoek middels een scholingsvoucher de kans om zich te professionaliseren.

Doorzaam Scholingsvoucher

Doorzaam biedt uitzendkrachten de mogelijkheid om één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen te volgen om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Wil je meer informatie over onze subsidies?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Ruben Winter
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV