Ons Verhaal

ExplainiT is in 2001 opgericht om IT-eindgebruikers te ontwikkelen en organisaties te begeleiden bij de overstap naar een nieuwe Microsoft Office-, Windows- of SharePoint-omgeving. Onze passie ligt hier 20 jaar later nog steeds. We hebben ons gespecialiseerd in het trainen van eindgebruikers, met als doel ze succesvol te laten werken met applicaties.

Onze visie

Vaardigheden om goed te kunnen werken met applicaties zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Er zijn bijna geen beroepsgroepen meer die werken zonder IT.

Digitale vaardigheden zijn in vele beroepen dan ook essentieel. De mate waarin organisaties beschikken over digitaal vaardige medewerkers zal in toenemende mate invloed hebben op de bedrijfsresultaten.

Wij streven ernaar om de digitale vaardigheden van iedere medewerker te ontwikkelen zodat ze zelfstandig, zelfverzekerd, veilig en correct kunnen werken met nieuwe en bestaande applicaties.

Onze visie in de praktijk

Wij geloven in praktijkgerichte ondersteuning voor medewerkers. Door de eigen werkplek en applicaties te verwerken in trainingen wordt herkenning gecreëerd en neemt het leerrendement toe.

Het trainingsprogramma dient afgestemd te zijn op het niveau en taken van medewerkers. Onze trainers differentiëren trainingen op kennis en vaardigheden om zo een optimaal leerrendement te behalen.

Korte, intensieve leerinterventies vormen de basis. Voor het borgen van de opgedane kennis en vaardigheden geloven wij in periodieke herhaling- en opfrismomenten, aangevuld met digitale microlearnings.

"Onze missie is om werkend Nederland een leven lang digitaal vaardig te houden."

Luuk IJland

,

Directeur

Waarom ExplainiT?

Expert In Gebruikersadoptie

We hebben ruim 20 jaar ervaring in trainen van applicatiegebruik en het begeleiden van migraties.

Incompany & Maatwerk Mogelijkheden

We bieden praktijkgerichte trainingen bij jouw op locatie, passend bij de wensen van jouw organisatie.

User Adoption Platform

Met ons unieke platform werk je voortdurend aan de ontwikkeling van digitale vaardigheden van medewerkers.

Beste Opleider Van Nederland

We zijn 4 jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Automatisering & ICT.

Onze keurmerken

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina.

Arduwan Samandar
Programmamanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV