Referenties

ExplainiT heeft al voor meer dan 2.500 organisaties trainingen mogen verzorgen. Wij zijn enorm trots op de samenwerkingen met organisaties uit verschillende branches.

Overheid

Technologische ontwikkelingen beïnvloeden de inhoud van het werk, de omgeving van het werk en het persoon achter de ambtenaar. Nieuwe vaardigheden en kennis zijn nodig voor ambtenaren om hun nieuwe rollen en taken volledig naar verwachting te kunnen uitvoeren.

Zorg

Trainingen zijn belangrijker dan ooit voor medewerkers in de zorg. Het welbevinden van de cliënt, de kwaliteit van zorg en het efficiënter inrichten van de organisatie staat hierin centraal. Dit resulteert in een andere manier van werken voor medewerkers.

Dienstverlening

Het werk van medewerkers van dienstverleners verandert constant door nieuwe ontwikkelingen, zoals de stijgende klantverwachtingen en geboden kansen door big data. Het ontwikkelen van medewerkers is cruciaal om voorop te kunnen blijven lopen.

Industrie

De industriële sector heeft te maken met ingrijpende technologische ontwikkelingen. Naast het investeren in dure robots, machines en applicaties moet het menselijk kapitaal opgeleid worden. Medewerkers moeten er immers mee om kunnen gaan én mee werken.

Onderwijs

De hedendaagse technologische mogelijkheden zorgen ervoor dat het onderwijs razendsnel digitaliseert. Kennis en vaardigheden kunnen tijds- en plaatsonafhankelijk ontwikkeld worden. Door medewerkersgericht te trainen, maak je van de digitalisering een succes.

Klanten over ExplainiT

Samen met onze klanten maken we het verschil.

"Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken. Samen hebben we een toch zeer uitdagend project tot een goed einde gebracht."

Tirza de Wilde
ICT-adviseur

"ExplainiT onderscheidt zich door écht naar boven te krijgen wat wij wilden. Je weet als opdrachtgever zeker dat het trainingstraject perfect uitgevoerd wordt."

Henk Korlaar
Beleidsadviseur

"ExplainiT bood ons vrijwel direct een concreet plan en we werden al snel op proactieve wijze ontzorgd. We waren erg overtuigd van hun werkwijze."

Charlotte Postmus
Communicatieadviseur

“ExplainiT verzorgt al jaren trainingen voor ons op het gebied van leiderschap. Deze samenwerking is voor ons erg prettig, zeker door de snelle en duidelijke communicatie met een vaste contactpersoon.”

Lars Willems
Opleidingscoördinator

“Ik zou ExplainiT aanbevelen binnen mijn netwerk, omdat ze nakomen wat ze beloven. Ze zijn heel erg betrokken bij onze organisatie en dat werkt fijn. Alles werd in een prettige en duidelijke sfeer met elkaar afgestemd.”

Dennis Persaud
Type Team Leader 747

“Ik zou de relatie met ExplainiT omschrijven als zeer goed. Er zijn korte communicatielijnen en we zijn open naar elkaar. De persoonlijke aanpak ben ik zeker van gecharmeerd. We staan er dan ook zeker voor open om de relatie verder te ontwikkelen.”

Mirjam de Willigen Verkamman
Learning & Talent Development

“We bevelen de IT-skills week zeker aan bij gemeenten en andere organisaties. Door de IT-skills week volgen veel medewerkers tenminste 2 á 3 trainingen om IT-vaardigheden te ontwikkelen. We hebben van deelnemers erg veel positieve reacties ontvangen.”

Eric Nederlof
ICT Projectleider

"Wat ik heel prettig vind, is dat ExplainiT niet standaard Microsoft consultants levert. Er wordt nagedacht over beleids- en inrichtingskeuzes, om daar vervolgens op in te spelen."

Bas Huizinga
Implementatiebegeleider

“Het naslagwerk van de trainingen was goed doordacht. Door ExplainiT ontworpen Quick-Reference Cards werden meegegeven aan iedere deelnemer van een trainingssessie, wat bijdraagt aan het werkplek leren.”

Lars van Zenderen
Projectleider

“Het voornaamste resultaat is dat de medewerkers na de trainingen in staat zijn geweest om zich Office 365 zelfstandig eigen te maken. Daardoor werd er geen onnodige druk gelegd op de beheerorganisatie.”

Erwin Dunnink
Projectleider

“De antwoorden op de voorgelegde praktijksituaties en maatwerkaanvragen worden door ExplainiT altijd dekkend en goed beschreven. In de praktijk worden onze eisen en gemaakte afspraken tevens waargemaakt waardoor we erg tevreden zijn.”

Erwin Faasse
Trainingscoördinator

“Floorwalkers van ExplainiT zijn ingezet om onze migratie naar Windows 10 soepel te laten verlopen. De floorwalkers beschikten over veel expertise. Dat leverde veel positieve feedback op vanuit de organisatie.”

Martijn Dekker
Teammanager Operations

Heb je vragen over onze referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Ruben Winter
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV