Trainingen

Bekijk ons standaard trainingsaanbod voor de digitale werkplek, methodieken en soft skills. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs wanneer de gewenste training ontbreekt of bekijk onze oplossing voor e-learning op maat.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sortering
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Excel Basis
Leer als beginner om zelfstandig te werken met belangrijke basisfuncties van Excel als gegevensinvoer, rekenmodellen, tabellen en grafieken.

799

,-

2

dag

dagen

Power BI Basis
Ontdek hoe je in een handomdraai intelligente analyses en overzichtelijke rapportages maakt in Power BI met data vanuit verschillende bronnen.

1049

,-

2

dag

dagen

Office 365 Basis
Leer om de applicaties OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, OneNote, Sway en Forms in te zetten voor documenten(beheer), samenwerken en kennisdeling.

779

,-

2

dag

dagen

Microsoft Teams Basis
Leer hoe je als beginnend gebruiker van Microsoft Teams de applicatie inzet voor vergaderen, chatten, bellen en samenwerken op één centrale plek.

489

,-

1

dag

dagen

PRINCE2® Foundation
Maak kennis met de principes, thema’s en processen van de PRINCE2® (6e editie) projectmanagement methode als voorbereiding op het officiële examen.

1595

,-

2

dag

dagen

Excel Gevorderden
Maak kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Excel en leer om handelingen efficiënter uit te voeren door het gebruik van nieuwe functionaliteiten.

799

,-

2

dag

dagen

SharePoint Sitebeheer
Leer alles over het doelgericht inrichten van informatieve pagina’s, documentbibliotheken, lijsten, ledenbeheer en machtigingen in SharePoint.

1049

,-

2

dag

dagen

Klantgericht Denken en Handelen
Ontdek de betekenis van klantgerichtheid, wat het inhoudt om als organisatie de klant centraal te stellen en hoe je een klantgerichte houding aanneemt.

1099

,-

2

dag

dagen

Computervaardigheden
Leer efficiënt werken met de computer, het Windows besturingssysteem en de belangrijkste Office applicaties: Word, Outlook, Excel & PowerPoint.

849

,-

2

dag

dagen

Microsoft Power Automate
Leer om slimmer en efficiënter te werken door handelingen in verschillende applicaties automatisch achter elkaar te laten uitvoeren in werkstromen.

679

,-

1

dag

dagen

Microsoft Project
Leer om zelfstandig uitgebreide planningen en overzichtelijke rapportages te maken voor uiteenlopende projecttypes met de inzet van Microsoft Project.

999

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Beheerder
Ontwikkel als systeem- of functioneel beheerder de vereiste kennis en vaardigheden voor het op veilige wijze inrichten en beheren van Microsoft 365.

1999

,-

4

dag

dagen

ChatGPT
Ontdek wat de mogelijkheden zijn van ChatGPT om deze vervolgens slim te gebruiken bij zowel projecten als dagelijkse werkzaamheden.

695

,-

1

dag

dagen

Typevaardigheid
Leer om foutloos te typen met het gebruik van 10 vingers om razendsnel tekstuele e-mails, verslagen, memo’s en rapporten te kunnen opstellen.

1099

,-

2

dag

dagen

MS-900: Microsoft 365 Fundamentals
This course provides knowledge on the considerations and benefits of adopting cloud services and the Software as a Service (Saas) cloud model.

649

,-

1

dag

dagen

Projectmatig Werken
Maak kennis met de basis van projectmatig werken en ontwikkel de vereiste vaardigheden om succesvol deel te nemen aan allerlei typen projecten.

1099

,-

2

dag

dagen

Communicatieve Vaardigheden
Leer om beter in te spelen op je omgeving, bewuster te luisteren en overtuigender over te komen om je boodschap effectiever te communiceren.

1099

,-

2

dag

dagen

SharePoint Basis
Ontdek hoe je optimaal gebruik maakt van de documentenbibliotheek, het bijhouden van lijsten, de inzet van het teamnotitieblok en het toevoegen van taken.

949

,-

2

dag

dagen

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
This course will provide foundational level knowledge on cloud concepts, core Azure services, Azure management and governance features and tools.

629

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Basis
Leer om de applicaties OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, OneNote, Sway en Forms in te zetten voor documenten(beheer), samenwerken en kennisdeling.

779

,-

2

dag

dagen

Agile Scrum Foundation
Maak kennis met Agile, de Scrum werkwijze, rollen in een Scrum team en hoe een Scrum projectplanning eruitziet als voorbereiding op het officiële examen.

1195

,-

2

dag

dagen

MD-102: Endpoint Administrator
Learn to plan and execute an endpoint deployment strategy using contemporary deployment techniques and implementing successful update strategies.

2249

,-

5

dag

dagen

Excel Draaitabellen, Formules en Functies
Ontdek hoe je formules, draaitabellen en functies binnen Excel toepast in de praktijk aan de hand van verschillende instructies, oefeningen en cases.

489

,-

1

dag

dagen

Office 365 Beheerder
Ontwikkel als systeem- of functioneel beheerder de vereiste kennis en vaardigheden voor het op veilige wijze inrichten en beheren van Office 365.

1999

,-

4

dag

dagen

ITIL® 4 Foundation
Ontwikkel kennis over IT Service Management, ITIL® 4, de toepassing ervan in de praktijk en hoe je andere best practices integreert met ITIL® 4.

1595

,-

2

dag

dagen

Power Apps
Ontwikkel kennis en vaardigheden om eenvoudig mobiele en web-gebaseerde apps te maken zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven.

999

,-

2

dag

dagen

Microsoft Office
Ontwikkel kennis en vaardigheden om doelgericht gebruik te kunnen maken van de belangrijkste Office applicaties: Word, Outlook, Excel en PowerPoint.

849

,-

2

dag

dagen

OneNote
Ontdek hoe je met het gebruik van OneNote effectiever (samen)werkt door notities en aantekeningen altijd digitaal en op één centrale plek op te slaan.

489

,-

1

dag

dagen

Word Basis
Leer om de basisfunctionaliteiten van Word als documenten invoegen, lettertypes aanpassen, inhoudsopgaven instellen en tabellen aanmaken te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Functioneel Beheer Office 365
Ontwikkel kennis van het Office 365 Beheercentrum en leer om instellingen in Teams, SharePoint en OneDrive volledig naar je hand te zetten.

1095

,-

2

dag

dagen

Samenwerken in Teams
Ontwikkel kennis en vaardigheden om Microsoft Teams in te zetten als dé digitale samenwerktool voor je team, afdeling, projectgroep of organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

AI voor Managers
Leer als manager of bestuurder om de mogelijkheden van ChatGPT en Artificial Intelligence (AI) in te zetten binnen je organisatie.

899

,-

1

dag

dagen

Outlook Gevorderden
Leer om efficiënt en doelgericht met de geavanceerde functionaliteiten rondom het beheren van je postvak, contactpersonen en agenda te werken.

489

,-

1

dag

dagen

Helpdesk & Servicedesk
Leer om als helpdesk- of servicedeskmedewerker de relatie met de klant te verstevigen door professioneel te handelen en een positieve ervaring te creëren.

1099

,-

2

dag

dagen

Outlook Basis
Maak kennis met de basisfunctionaliteiten van Outlook om effectief en efficiënt om te kunnen gaan met je mailbox, agenda, contacten en taken.

489

,-

1

dag

dagen

Excel VBA
Leer om handelingen in Excel eenvoudig te automatiseren en volledig naar je hand te zetten door het gebruik van Visual Basic for Applications (VBA).

1199

,-

3

dag

dagen

PowerPoint Gevorderden
Ontdek hoe je PowerPoint presentaties aantrekkelijker, dynamischer en overtuigender te maken met behulp van de geavanceerde functionaliteiten.

489

,-

1

dag

dagen

Lastige Gesprekken Voeren
Krijg persoonlijk inzicht in je eigen manier van communiceren, wat de invloed van emoties is en hoe je omgaat met dominante gesprekspartners.

1099

,-

2

dag

dagen

Business Information Management Foundation
Krijg diepgaand inzicht in de eisen en verwachtingen die gesteld worden aan IT-afdelingen en hoe eindgebruikers optimaal ondersteund kunnen worden.

1195

,-

2

dag

dagen

MS-700: Managing Microsoft Teams
Learn about various management tools, security and compliance features, network requirement for deployment and different Teams settings and policies.

1899

,-

4

dag

dagen

Time Management met Outlook
Leer hoe je door het gericht gebruiken van Outlook beter doelen kunt stellen, werkzaamheden kunt plannen en heldere prioriteiten kunt bepalen.

489

,-

1

dag

dagen

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst
This course will discuss the methods and best practices that are in line with requirements for modeling, visualizing, and analyzing data with Power BI.

1549

,-

3

dag

dagen

Power BI Gevorderden
Leer hoe je succesvol gebruik maakt van complexe functies, query’s en berekeningen voor het maken van intelligente rapportages met Power BI.

1049

,-

2

dag

dagen

Leidinggeven Basis
Leer om op een passende wijze leiding te geven aan verschillende soorten teams en hoe je medewerkers op de juiste manier weet te motiveren.

1649

,-

3

dag

dagen

MS-102: Microsoft 365 Administrator
Gain understanding and knowledge of Microsoft 365 tenant management, Microsoft 365 identity synchronization, and Microsoft 365 security and compliance.

2249

,-

5

dag

dagen

Scrum Product Owner
Ontwikkel kennis en vaardigheden om als verantwoordelijke te fungeren voor het managen van de product backlog en het leveren van een passend eindproduct.

1389

,-

2

dag

dagen

Persoonlijke Effectiviteit
Leer meer uit je eigen kwaliteiten te halen, doelgerichter te zijn, effectiever te werken en inzicht te krijgen in je manier van communiceren.

1099

,-

2

dag

dagen

Klantgericht Telefoneren
Leer om op klantgerichte wijze te telefoneren, verschillende gesprekstechnieken bewust toe te passen en lastige gesprekken succesvol te voeren.

1099

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Gevorderden
Leer om de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Forms en Sway optimaal te benutten tijdens het werk.

489

,-

1

dag

dagen

AZ-104: Microsoft Azure Administrator
This course learns how to manage Azure subscriptions, secure identities, administer infrastructure, connect Azure sites and configure virtual networking.

1999

,-

4

dag

dagen

Visio
Maak kennis met de mogelijkheden van Visio voor het presenteren van ideeën, processen, systemen en numerieke gegevens door middel van diagrammen.

949

,-

2

dag

dagen

Microsoft Teams Gevorderden
Ontdek hoe je als gebruiker nog meer uit Microsoft Teams kunt halen door geavanceerde functionaliteiten als document- en teambeheer te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Time Management
Ontdek hoe je door doelen te stellen, prioritering aan te brengen en een duidelijke planning te maken op efficiënte wijze gebruik maakt van je dag.

1099

,-

2

dag

dagen

Office 365 Key-User
Leer om de geavanceerde functionaliteiten van het Office 365 portal, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams succesvol toe te passen op de werkplek.

489

,-

1

dag

dagen

Access Basis
Ontdek hoe je in Access eenvoudig een bruikbare database maakt en overzichtelijke rapportages met behulp van gegevens uit tabellen creëert.

899

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Key-User
Leer om de geavanceerde functionaliteiten van het Microsoft 365 portal, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams succesvol toe te passen op de werkplek.

489

,-

1

dag

dagen

Adobe Illustrator Basis
Leer met Illustrator in de basis bijvoorbeeld technische tekeningen, logo's plattegronden, posters, artwork en patronen te maken en te bewerken.

949

,-

2

dag

dagen

Klantvriendelijke Klachtafhandeling
Ontdek hoe je lastige gesprekken met klanten over klachten prettiger laat verlopen door voor een professionele en effectieve afhandeling te zorgen.

1099

,-

2

dag

dagen

Projectmanagement
Leer hoe je alle projecten van begin tot eind succesvol laat verlopen door een optimale voorbereiding, inrichting, structuur en beheersing.

1699

,-

3

dag

dagen

Correct Nederlands
Schrijf foutloze Nederlands teksten door te beschikken over actuele kennis, struikelblokken te herkennen en fouten vroegtijdig te identificeren.

1099

,-

2

dag

dagen

Word Gevorderden
Maak kennis met geavanceerde functies van Word voor het zelfstandig professionaliseren van je documenten en het automatiseren van werkzaamheden.

799

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Introductie
Ervaar als beginnende gebruiker van Microsoft 365 de enorme voordelen van het pakket en leer zelfstandig werken met OneDrive, SharePoint en Teams.

489

,-

1

dag

dagen

Scrum Master
Ontwikkel jezelf tot een volwaardige Scrum Master die in staat is om organisaties te begeleiden bij de implementatie en adoptie van de methode.

1389

,-

2

dag

dagen

Adobe Acrobat Pro
Leer vormvaste PDF bestanden op allerlei manieren te maken, bewerken, beveiligen, exporteren en in te zetten.

599

,-

1

dag

dagen

Excel Macro’s en Koppelingen
Leer hoe je Excel koppelt aan andere Office applicaties en hoe je macro’s inzet voor het verminderen van het aantal uit te voeren handelingen.

489

,-

1

dag

dagen

PowerPoint Basis
Leer om eenvoudig en razendsnel professionele presentaties te maken door het gebruik van de verschillende opmaakmogelijkheden van PowerPoint.

489

,-

1

dag

dagen

Microsoft Forms
Maak kennis met de verschillende soorten vraagtypen, vertakkingen, normeringen en analysemogelijkheden voor formulieren binnen Microsoft Forms.

489

,-

1

dag

dagen

OneDrive
Ontdek hoe je met OneDrive altijd, op iedere gewenste locatie en met elk apparaat bij je bestanden kunt door ze veilig op te slaan in de cloud.

489

,-

1

dag

dagen

Teambuilding
Ontdek hoe je binnen een team de onderlinge communicatie verbetert, meer uit elkaars kwaliteiten haalt en een positief groepsgevoel creëert.

1099

,-

2

dag

dagen

Office 365 Gevorderden
Leer om de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Forms en Sway optimaal te benutten tijdens het werk.

489

,-

1

dag

dagen

Agile Werken in Microsoft Teams
Ontdek welke functionaliteiten van Microsoft Teams te gebruiken zijn voor het succesvol digitaal toepassen van de verschillende Agile methodieken.

1099

,-

2

dag

dagen

Effectief Samenwerken
Maak kennis met de succesfactoren van teamwerk en leer hoe je het aanwezige talent met elkaar verbindt om tot een succesvolle samenwerking te komen.

1099

,-

2

dag

dagen

Information Security Foundation
Ontwikkel kennis over de belangrijkste concepten, veelvoorkomende risico’s, bekende hedendaagse dreigingen en het belang van informatiebeveiliging.

1299

,-

2

dag

dagen

Office 365 Inspiratiesessie
Ontdek in vogelvlucht de mogelijkheden, voordelen en waarde van de verschillende Office 365 applicaties voor de medewerkers van een organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Inspiratiesessie
Ontdek in vogelvlucht de mogelijkheden, voordelen en waarde van de verschillende Microsoft 365 applicaties voor de medewerkers van een organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker
This course will teach you how to build apps with low-code techniques to simplify, automate, and transform tasks and processes using the Power Platform.

1949

,-

3

dag

dagen

SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals
This course provides foundational level knowledge on security, compliance, and identity concepts and related cloud-based Microsoft solutions.

649

,-

1

dag

dagen

Vakopleiding Functioneel Beheer
Krijg als functioneel beheerder de juiste handvatten en gereedschappen om nog meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk.

2699

,-

5

dag

dagen

Windows 11
Leer om de weg te vinden in de aangepaste interface van het Windows 11 besturingssysteem en ontdek welke nieuwe functionaliteiten er allemaal zijn.

489

,-

1

dag

dagen

AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies
This course provides knowledge and skills needed to implement security controls, maintain an organization’s security posture, and remediate vulnerabilities.

1999

,-

4

dag

dagen

Office 365 Ambassadeur
Ontwikkel vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van het werken met Microsoft Teams, OneNote, Whiteboard, To-Do, Planner, Forms en Sway te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Adobe InDesign Basis
Leer met het opmaakpakket Adobe InDesign onder meer professionele portfolio’s, flyers, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en boeken maken en bewerken.

949

,-

2

dag

dagen

AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services
This course teaches how to leverage the hybrid capabilities of Azure and how to migrate virtual and physical server workloads to Azure IaaS.

1999

,-

4

dag

dagen

IPMA-D
Leer als beginnende projectmanager je projectmanagement competenties te ontwikkelen om projecten tot een succes te maken.

2199

,-

4

dag

dagen

Leidinggeven aan Projecten
Maak kennis met de principes van projectmatig werken, ontwikkel inzicht in de verschillende projectrollen en leer een projectplan succesvol op te stellen.

1649

,-

3

dag

dagen

PL-900: Microsoft Power Platform Fundamentals
Learn to create Power Apps, connect data with Dataverse, build a Power BI Dashboard, automate processes, and build a chatbot with Power Virtual Agents.

649

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Ambassadeur
Ontwikkel vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van het werken met Microsoft Teams, OneNote, Whiteboard, To-Do, Planner, Forms en Sway te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

SC-200: Microsoft Security Operations Analyst
In this course you will learn about cyberthreats using technologies as Microsoft Sentinel, Microsoft Defender for Cloud and Microsoft 365 Defender.

1949

,-

4

dag

dagen

Lean Six Sigma Yellow Belt
Leer als teamlid van een Lean Six Sigma verbeterproject om daadwerkelijk processen te verbeteren aan de hand van belangrijke Lean instrumenten.

445

,-

1

dag

dagen

VBA
Leer om de basis van VBA te gebruiken op het gebied van macro’s, variabelen, expressies, objecten en integraties met andere Office applicaties.

1649

,-

3

dag

dagen

Excel Self Service BI
Ontdek hoe je grote databestanden succesvol analyseert en overzichtelijk weergeeft door gebruik te maken van Power Pivot, Power Query en Power View.

599

,-

1

dag

dagen

IT Helpdesk & Servicedesk
Ontdek hoe je de IT-dienstverlening optimaliseert door medewerkers van de helpdesk en servicedesk optimaal voor te bereiden op de werkzaamheden.

1099

,-

2

dag

dagen

SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator
This course will teach you how to design, implement, and operate an organization’s identity and access management systems by using Azure AD.

1949

,-

4

dag

dagen

Information Security Management Professional
Verkrijg inzicht in de organisatorische, fysieke en technische aspecten van informatiebeveiliging voor het implementeren van een succesvol beleid.

1699

,-

3

dag

dagen

MS-721: Collaboration Communications Systems Engineer
Gain fundamental understanding of networking, telecommunications, audio/visual and meeting room technologies, and identity and access management.

2099

,-

4

dag

dagen

Lean Six Sigma Green Belt
Leer als projectleider om een Lean Six Sigma verbeterproject volgens de DMAIC-structuur te begeleiden en collega’s mee te nemen in de veranderingen.

3250

,-

6

dag

dagen

Office 365 Power-User
Ontdek hoe je zonder enige codekennis apps bouwt met Power Apps, processen automatiseert met Power Automate en data visualiseert met Power BI.

999

,-

2

dag

dagen

ChatGPT voor HR & Recruiters
Leer om de mogelijkheden van ChatGPT en Artificial Intelligence (AI) in te zetten voor het verbeteren van HR en recruitment processen.

899

,-

1

dag

dagen

Access Gevorderden
Ontwikkel kennis en vaardigheden om aan de slag te kunnen met relaties tussen tabellen, complexe formulieren, beveiliging, macro’s en integraties.

899

,-

2

dag

dagen

AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure
This courses teaches IT Professionals how to manage core Windows Server workloads and services using on-premises, hybrid, and cloud technologies.

1999

,-

4

dag

dagen

Excel Basis

Leer als beginner om zelfstandig te werken met belangrijke basisfuncties van Excel als gegevensinvoer, rekenmodellen, tabellen en grafieken.

799

,-

2

dag

dagen

Power BI Basis

Ontdek hoe je in een handomdraai intelligente analyses en overzichtelijke rapportages maakt in Power BI met data vanuit verschillende bronnen.

1049

,-

2

dag

dagen

Office 365 Basis

Leer om de applicaties OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, OneNote, Sway en Forms in te zetten voor documenten(beheer), samenwerken en kennisdeling.

779

,-

2

dag

dagen

Microsoft Teams Basis

Leer hoe je als beginnend gebruiker van Microsoft Teams de applicatie inzet voor vergaderen, chatten, bellen en samenwerken op één centrale plek.

489

,-

1

dag

dagen

PRINCE2® Foundation

Maak kennis met de principes, thema’s en processen van de PRINCE2® (6e editie) projectmanagement methode als voorbereiding op het officiële examen.

1595

,-

2

dag

dagen

Excel Gevorderden

Maak kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Excel en leer om handelingen efficiënter uit te voeren door het gebruik van nieuwe functionaliteiten.

799

,-

2

dag

dagen

SharePoint Sitebeheer

Leer alles over het doelgericht inrichten van informatieve pagina’s, documentbibliotheken, lijsten, ledenbeheer en machtigingen in SharePoint.

1049

,-

2

dag

dagen

Klantgericht Denken en Handelen

Ontdek de betekenis van klantgerichtheid, wat het inhoudt om als organisatie de klant centraal te stellen en hoe je een klantgerichte houding aanneemt.

1099

,-

2

dag

dagen

Computervaardigheden

Leer efficiënt werken met de computer, het Windows besturingssysteem en de belangrijkste Office applicaties: Word, Outlook, Excel & PowerPoint.

849

,-

2

dag

dagen

Microsoft Power Automate

Leer om slimmer en efficiënter te werken door handelingen in verschillende applicaties automatisch achter elkaar te laten uitvoeren in werkstromen.

679

,-

1

dag

dagen

Microsoft Project

Leer om zelfstandig uitgebreide planningen en overzichtelijke rapportages te maken voor uiteenlopende projecttypes met de inzet van Microsoft Project.

999

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Beheerder

Ontwikkel als systeem- of functioneel beheerder de vereiste kennis en vaardigheden voor het op veilige wijze inrichten en beheren van Microsoft 365.

1999

,-

4

dag

dagen

ChatGPT

Ontdek wat de mogelijkheden zijn van ChatGPT om deze vervolgens slim te gebruiken bij zowel projecten als dagelijkse werkzaamheden.

695

,-

1

dag

dagen

Typevaardigheid

Leer om foutloos te typen met het gebruik van 10 vingers om razendsnel tekstuele e-mails, verslagen, memo’s en rapporten te kunnen opstellen.

1099

,-

2

dag

dagen

MS-900: Microsoft 365 Fundamentals

This course provides knowledge on the considerations and benefits of adopting cloud services and the Software as a Service (Saas) cloud model.

649

,-

1

dag

dagen

Projectmatig Werken

Maak kennis met de basis van projectmatig werken en ontwikkel de vereiste vaardigheden om succesvol deel te nemen aan allerlei typen projecten.

1099

,-

2

dag

dagen

Communicatieve Vaardigheden

Leer om beter in te spelen op je omgeving, bewuster te luisteren en overtuigender over te komen om je boodschap effectiever te communiceren.

1099

,-

2

dag

dagen

SharePoint Basis

Ontdek hoe je optimaal gebruik maakt van de documentenbibliotheek, het bijhouden van lijsten, de inzet van het teamnotitieblok en het toevoegen van taken.

949

,-

2

dag

dagen

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals

This course will provide foundational level knowledge on cloud concepts, core Azure services, Azure management and governance features and tools.

629

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Basis

Leer om de applicaties OneDrive, SharePoint, Teams, Planner, OneNote, Sway en Forms in te zetten voor documenten(beheer), samenwerken en kennisdeling.

779

,-

2

dag

dagen

Agile Scrum Foundation

Maak kennis met Agile, de Scrum werkwijze, rollen in een Scrum team en hoe een Scrum projectplanning eruitziet als voorbereiding op het officiële examen.

1195

,-

2

dag

dagen

MD-102: Endpoint Administrator

Learn to plan and execute an endpoint deployment strategy using contemporary deployment techniques and implementing successful update strategies.

2249

,-

5

dag

dagen

Excel Draaitabellen, Formules en Functies

Ontdek hoe je formules, draaitabellen en functies binnen Excel toepast in de praktijk aan de hand van verschillende instructies, oefeningen en cases.

489

,-

1

dag

dagen

Office 365 Beheerder

Ontwikkel als systeem- of functioneel beheerder de vereiste kennis en vaardigheden voor het op veilige wijze inrichten en beheren van Office 365.

1999

,-

4

dag

dagen

ITIL® 4 Foundation

Ontwikkel kennis over IT Service Management, ITIL® 4, de toepassing ervan in de praktijk en hoe je andere best practices integreert met ITIL® 4.

1595

,-

2

dag

dagen

Power Apps

Ontwikkel kennis en vaardigheden om eenvoudig mobiele en web-gebaseerde apps te maken zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven.

999

,-

2

dag

dagen

Microsoft Office

Ontwikkel kennis en vaardigheden om doelgericht gebruik te kunnen maken van de belangrijkste Office applicaties: Word, Outlook, Excel en PowerPoint.

849

,-

2

dag

dagen

OneNote

Ontdek hoe je met het gebruik van OneNote effectiever (samen)werkt door notities en aantekeningen altijd digitaal en op één centrale plek op te slaan.

489

,-

1

dag

dagen

Word Basis

Leer om de basisfunctionaliteiten van Word als documenten invoegen, lettertypes aanpassen, inhoudsopgaven instellen en tabellen aanmaken te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Functioneel Beheer Office 365

Ontwikkel kennis van het Office 365 Beheercentrum en leer om instellingen in Teams, SharePoint en OneDrive volledig naar je hand te zetten.

1095

,-

2

dag

dagen

Samenwerken in Teams

Ontwikkel kennis en vaardigheden om Microsoft Teams in te zetten als dé digitale samenwerktool voor je team, afdeling, projectgroep of organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

AI voor Managers

Leer als manager of bestuurder om de mogelijkheden van ChatGPT en Artificial Intelligence (AI) in te zetten binnen je organisatie.

899

,-

1

dag

dagen

Outlook Gevorderden

Leer om efficiënt en doelgericht met de geavanceerde functionaliteiten rondom het beheren van je postvak, contactpersonen en agenda te werken.

489

,-

1

dag

dagen

Helpdesk & Servicedesk

Leer om als helpdesk- of servicedeskmedewerker de relatie met de klant te verstevigen door professioneel te handelen en een positieve ervaring te creëren.

1099

,-

2

dag

dagen

Outlook Basis

Maak kennis met de basisfunctionaliteiten van Outlook om effectief en efficiënt om te kunnen gaan met je mailbox, agenda, contacten en taken.

489

,-

1

dag

dagen

Excel VBA

Leer om handelingen in Excel eenvoudig te automatiseren en volledig naar je hand te zetten door het gebruik van Visual Basic for Applications (VBA).

1199

,-

3

dag

dagen

PowerPoint Gevorderden

Ontdek hoe je PowerPoint presentaties aantrekkelijker, dynamischer en overtuigender te maken met behulp van de geavanceerde functionaliteiten.

489

,-

1

dag

dagen

Lastige Gesprekken Voeren

Krijg persoonlijk inzicht in je eigen manier van communiceren, wat de invloed van emoties is en hoe je omgaat met dominante gesprekspartners.

1099

,-

2

dag

dagen

Business Information Management Foundation

Krijg diepgaand inzicht in de eisen en verwachtingen die gesteld worden aan IT-afdelingen en hoe eindgebruikers optimaal ondersteund kunnen worden.

1195

,-

2

dag

dagen

MS-700: Managing Microsoft Teams

Learn about various management tools, security and compliance features, network requirement for deployment and different Teams settings and policies.

1899

,-

4

dag

dagen

Time Management met Outlook

Leer hoe je door het gericht gebruiken van Outlook beter doelen kunt stellen, werkzaamheden kunt plannen en heldere prioriteiten kunt bepalen.

489

,-

1

dag

dagen

PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst

This course will discuss the methods and best practices that are in line with requirements for modeling, visualizing, and analyzing data with Power BI.

1549

,-

3

dag

dagen

Power BI Gevorderden

Leer hoe je succesvol gebruik maakt van complexe functies, query’s en berekeningen voor het maken van intelligente rapportages met Power BI.

1049

,-

2

dag

dagen

Leidinggeven Basis

Leer om op een passende wijze leiding te geven aan verschillende soorten teams en hoe je medewerkers op de juiste manier weet te motiveren.

1649

,-

3

dag

dagen

MS-102: Microsoft 365 Administrator

Gain understanding and knowledge of Microsoft 365 tenant management, Microsoft 365 identity synchronization, and Microsoft 365 security and compliance.

2249

,-

5

dag

dagen

Scrum Product Owner

Ontwikkel kennis en vaardigheden om als verantwoordelijke te fungeren voor het managen van de product backlog en het leveren van een passend eindproduct.

1389

,-

2

dag

dagen

Persoonlijke Effectiviteit

Leer meer uit je eigen kwaliteiten te halen, doelgerichter te zijn, effectiever te werken en inzicht te krijgen in je manier van communiceren.

1099

,-

2

dag

dagen

Klantgericht Telefoneren

Leer om op klantgerichte wijze te telefoneren, verschillende gesprekstechnieken bewust toe te passen en lastige gesprekken succesvol te voeren.

1099

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Gevorderden

Leer om de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Forms en Sway optimaal te benutten tijdens het werk.

489

,-

1

dag

dagen

AZ-104: Microsoft Azure Administrator

This course learns how to manage Azure subscriptions, secure identities, administer infrastructure, connect Azure sites and configure virtual networking.

1999

,-

4

dag

dagen

Visio

Maak kennis met de mogelijkheden van Visio voor het presenteren van ideeën, processen, systemen en numerieke gegevens door middel van diagrammen.

949

,-

2

dag

dagen

Microsoft Teams Gevorderden

Ontdek hoe je als gebruiker nog meer uit Microsoft Teams kunt halen door geavanceerde functionaliteiten als document- en teambeheer te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Time Management

Ontdek hoe je door doelen te stellen, prioritering aan te brengen en een duidelijke planning te maken op efficiënte wijze gebruik maakt van je dag.

1099

,-

2

dag

dagen

Office 365 Key-User

Leer om de geavanceerde functionaliteiten van het Office 365 portal, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams succesvol toe te passen op de werkplek.

489

,-

1

dag

dagen

Access Basis

Ontdek hoe je in Access eenvoudig een bruikbare database maakt en overzichtelijke rapportages met behulp van gegevens uit tabellen creëert.

899

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Key-User

Leer om de geavanceerde functionaliteiten van het Microsoft 365 portal, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams succesvol toe te passen op de werkplek.

489

,-

1

dag

dagen

Adobe Illustrator Basis

Leer met Illustrator in de basis bijvoorbeeld technische tekeningen, logo's plattegronden, posters, artwork en patronen te maken en te bewerken.

949

,-

2

dag

dagen

Klantvriendelijke Klachtafhandeling

Ontdek hoe je lastige gesprekken met klanten over klachten prettiger laat verlopen door voor een professionele en effectieve afhandeling te zorgen.

1099

,-

2

dag

dagen

Projectmanagement

Leer hoe je alle projecten van begin tot eind succesvol laat verlopen door een optimale voorbereiding, inrichting, structuur en beheersing.

1699

,-

3

dag

dagen

Correct Nederlands

Schrijf foutloze Nederlands teksten door te beschikken over actuele kennis, struikelblokken te herkennen en fouten vroegtijdig te identificeren.

1099

,-

2

dag

dagen

Word Gevorderden

Maak kennis met geavanceerde functies van Word voor het zelfstandig professionaliseren van je documenten en het automatiseren van werkzaamheden.

799

,-

2

dag

dagen

Microsoft 365 Introductie

Ervaar als beginnende gebruiker van Microsoft 365 de enorme voordelen van het pakket en leer zelfstandig werken met OneDrive, SharePoint en Teams.

489

,-

1

dag

dagen

Scrum Master

Ontwikkel jezelf tot een volwaardige Scrum Master die in staat is om organisaties te begeleiden bij de implementatie en adoptie van de methode.

1389

,-

2

dag

dagen

Adobe Acrobat Pro

Leer vormvaste PDF bestanden op allerlei manieren te maken, bewerken, beveiligen, exporteren en in te zetten.

599

,-

1

dag

dagen

Excel Macro’s en Koppelingen

Leer hoe je Excel koppelt aan andere Office applicaties en hoe je macro’s inzet voor het verminderen van het aantal uit te voeren handelingen.

489

,-

1

dag

dagen

PowerPoint Basis

Leer om eenvoudig en razendsnel professionele presentaties te maken door het gebruik van de verschillende opmaakmogelijkheden van PowerPoint.

489

,-

1

dag

dagen

Microsoft Forms

Maak kennis met de verschillende soorten vraagtypen, vertakkingen, normeringen en analysemogelijkheden voor formulieren binnen Microsoft Forms.

489

,-

1

dag

dagen

OneDrive

Ontdek hoe je met OneDrive altijd, op iedere gewenste locatie en met elk apparaat bij je bestanden kunt door ze veilig op te slaan in de cloud.

489

,-

1

dag

dagen

Teambuilding

Ontdek hoe je binnen een team de onderlinge communicatie verbetert, meer uit elkaars kwaliteiten haalt en een positief groepsgevoel creëert.

1099

,-

2

dag

dagen

Office 365 Gevorderden

Leer om de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Forms en Sway optimaal te benutten tijdens het werk.

489

,-

1

dag

dagen

Agile Werken in Microsoft Teams

Ontdek welke functionaliteiten van Microsoft Teams te gebruiken zijn voor het succesvol digitaal toepassen van de verschillende Agile methodieken.

1099

,-

2

dag

dagen

Effectief Samenwerken

Maak kennis met de succesfactoren van teamwerk en leer hoe je het aanwezige talent met elkaar verbindt om tot een succesvolle samenwerking te komen.

1099

,-

2

dag

dagen

Information Security Foundation

Ontwikkel kennis over de belangrijkste concepten, veelvoorkomende risico’s, bekende hedendaagse dreigingen en het belang van informatiebeveiliging.

1299

,-

2

dag

dagen

Office 365 Inspiratiesessie

Ontdek in vogelvlucht de mogelijkheden, voordelen en waarde van de verschillende Office 365 applicaties voor de medewerkers van een organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Inspiratiesessie

Ontdek in vogelvlucht de mogelijkheden, voordelen en waarde van de verschillende Microsoft 365 applicaties voor de medewerkers van een organisatie.

489

,-

1

dag

dagen

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker

This course will teach you how to build apps with low-code techniques to simplify, automate, and transform tasks and processes using the Power Platform.

1949

,-

3

dag

dagen

SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals

This course provides foundational level knowledge on security, compliance, and identity concepts and related cloud-based Microsoft solutions.

649

,-

1

dag

dagen

Vakopleiding Functioneel Beheer

Krijg als functioneel beheerder de juiste handvatten en gereedschappen om nog meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk.

2699

,-

5

dag

dagen

Windows 11

Leer om de weg te vinden in de aangepaste interface van het Windows 11 besturingssysteem en ontdek welke nieuwe functionaliteiten er allemaal zijn.

489

,-

1

dag

dagen

AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies

This course provides knowledge and skills needed to implement security controls, maintain an organization’s security posture, and remediate vulnerabilities.

1999

,-

4

dag

dagen

Office 365 Ambassadeur

Ontwikkel vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van het werken met Microsoft Teams, OneNote, Whiteboard, To-Do, Planner, Forms en Sway te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

Adobe InDesign Basis

Leer met het opmaakpakket Adobe InDesign onder meer professionele portfolio’s, flyers, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en boeken maken en bewerken.

949

,-

2

dag

dagen

AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services

This course teaches how to leverage the hybrid capabilities of Azure and how to migrate virtual and physical server workloads to Azure IaaS.

1999

,-

4

dag

dagen

IPMA-D

Leer als beginnende projectmanager je projectmanagement competenties te ontwikkelen om projecten tot een succes te maken.

2199

,-

4

dag

dagen

Leidinggeven aan Projecten

Maak kennis met de principes van projectmatig werken, ontwikkel inzicht in de verschillende projectrollen en leer een projectplan succesvol op te stellen.

1649

,-

3

dag

dagen

PL-900: Microsoft Power Platform Fundamentals

Learn to create Power Apps, connect data with Dataverse, build a Power BI Dashboard, automate processes, and build a chatbot with Power Virtual Agents.

649

,-

1

dag

dagen

Microsoft 365 Ambassadeur

Ontwikkel vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van het werken met Microsoft Teams, OneNote, Whiteboard, To-Do, Planner, Forms en Sway te gebruiken.

489

,-

1

dag

dagen

SC-200: Microsoft Security Operations Analyst

In this course you will learn about cyberthreats using technologies as Microsoft Sentinel, Microsoft Defender for Cloud and Microsoft 365 Defender.

1949

,-

4

dag

dagen

Lean Six Sigma Yellow Belt

Leer als teamlid van een Lean Six Sigma verbeterproject om daadwerkelijk processen te verbeteren aan de hand van belangrijke Lean instrumenten.

445

,-

1

dag

dagen

VBA

Leer om de basis van VBA te gebruiken op het gebied van macro’s, variabelen, expressies, objecten en integraties met andere Office applicaties.

1649

,-

3

dag

dagen

Excel Self Service BI

Ontdek hoe je grote databestanden succesvol analyseert en overzichtelijk weergeeft door gebruik te maken van Power Pivot, Power Query en Power View.

599

,-

1

dag

dagen

IT Helpdesk & Servicedesk

Ontdek hoe je de IT-dienstverlening optimaliseert door medewerkers van de helpdesk en servicedesk optimaal voor te bereiden op de werkzaamheden.

1099

,-

2

dag

dagen

SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator

This course will teach you how to design, implement, and operate an organization’s identity and access management systems by using Azure AD.

1949

,-

4

dag

dagen

Information Security Management Professional

Verkrijg inzicht in de organisatorische, fysieke en technische aspecten van informatiebeveiliging voor het implementeren van een succesvol beleid.

1699

,-

3

dag

dagen

MS-721: Collaboration Communications Systems Engineer

Gain fundamental understanding of networking, telecommunications, audio/visual and meeting room technologies, and identity and access management.

2099

,-

4

dag

dagen

Lean Six Sigma Green Belt

Leer als projectleider om een Lean Six Sigma verbeterproject volgens de DMAIC-structuur te begeleiden en collega’s mee te nemen in de veranderingen.

3250

,-

6

dag

dagen

Office 365 Power-User

Ontdek hoe je zonder enige codekennis apps bouwt met Power Apps, processen automatiseert met Power Automate en data visualiseert met Power BI.

999

,-

2

dag

dagen

ChatGPT voor HR & Recruiters

Leer om de mogelijkheden van ChatGPT en Artificial Intelligence (AI) in te zetten voor het verbeteren van HR en recruitment processen.

899

,-

1

dag

dagen

Access Gevorderden

Ontwikkel kennis en vaardigheden om aan de slag te kunnen met relaties tussen tabellen, complexe formulieren, beveiliging, macro’s en integraties.

899

,-

2

dag

dagen

AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure

This courses teaches IT Professionals how to manage core Windows Server workloads and services using on-premises, hybrid, and cloud technologies.

1999

,-

4

dag

dagen

Geen training gevonden

Jouw zoekopdracht leverde helaas geen resultaten op.
Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV