Incompany & Maatwerk

Hebben meerdere medewerkers eenzelfde trainingsbehoefte? Of ben je op zoek naar een training voor meerdere collega’s specifiek voor jouw organisatie? Dan is een incompany- of maatwerktraining de ideale oplossing.

Incompany

Ben jij op zoek naar een training voor jouw team of organisatie? Dan kun je kiezen voor een incompany training.

Vrijwel iedere training die we verzorgen op basis van open-inschrijving kunnen we namelijk ook incompany verzorgen. In een incompany training leggen we accenten op onderwerpen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Vraag één van onze accountmanagers naar de aantrekkelijke mogelijkheden van incompany trainingen.

Maatwerk

Heb je een specifieke leerbehoefte binnen jouw team of organisatie? En is deze niet op te lossen met een standaard trainingsprogramma? Dan kun je kiezen voor een maatwerk training.

In een maatwerk training combineren we elementen of ontwikkelen we een complete training op maat, gericht op de doelen van jouw organisatie. We trainen niet alleen, maar begeleiden en coachen ook. Het doel van de maatwerktraining is dat het trainingsprogramma naadloos aansluit op de praktijksituatie zodat het rendement voor individu, team en organisatie optimaal is.

Onze werkwijze

Voor de beste incompany trainingservaring.

Oriëntatie

Intake

Voorbereiding

Training

Evaluatie

Borging

1

Oriëntatie

2

Intake

3

Voorbereiding

4

Training

5

Evaluatie

6

Borging

Onze expertise

Praktijkgerichte maatwerk programma’s voor teams en organisaties.

Het vergroten van digitale vaardigheden.

Doelgericht ontwikkelen van medewerkers in actuele onderwerpen.

Inzet van innovatieve leermiddelen ten behoeve van leerrendement.

Populaire incompany trainingen

Maatwerk trainingen passend bij de behoefte van jouw organisatie.

Klanten over ExplainiT

Samen met onze klanten maken we het verschil.

"Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken. Samen hebben we een toch zeer uitdagend project tot een goed einde gebracht."

Tirza de Wilde
ICT-adviseur

"ExplainiT onderscheidt zich door écht naar boven te krijgen wat wij wilden. Je weet als opdrachtgever zeker dat het trainingstraject perfect uitgevoerd wordt."

Henk Korlaar
Beleidsadviseur

"ExplainiT bood ons vrijwel direct een concreet plan en we werden al snel op proactieve wijze ontzorgd. We waren erg overtuigd van hun werkwijze."

Charlotte Postmus
Communicatieadviseur

“ExplainiT verzorgt al jaren trainingen voor ons op het gebied van leiderschap. Deze samenwerking is voor ons erg prettig, zeker door de snelle en duidelijke communicatie met een vaste contactpersoon.”

Lars Willems
Opleidingscoördinator

“Ik zou ExplainiT aanbevelen binnen mijn netwerk, omdat ze nakomen wat ze beloven. Ze zijn heel erg betrokken bij onze organisatie en dat werkt fijn. Alles werd in een prettige en duidelijke sfeer met elkaar afgestemd.”

Dennis Persaud
Type Team Leader 747

“Ik zou de relatie met ExplainiT omschrijven als zeer goed. Er zijn korte communicatielijnen en we zijn open naar elkaar. De persoonlijke aanpak ben ik zeker van gecharmeerd. We staan er dan ook zeker voor open om de relatie verder te ontwikkelen.”

Mirjam de Willigen Verkamman
Learning & Talent Development

“We bevelen de IT-skills week zeker aan bij gemeenten en andere organisaties. Door de IT-skills week volgen veel medewerkers tenminste 2 á 3 trainingen om IT-vaardigheden te ontwikkelen. We hebben van deelnemers erg veel positieve reacties ontvangen.”

Eric Nederlof
ICT Projectleider

"Wat ik heel prettig vind, is dat ExplainiT niet standaard Microsoft consultants levert. Er wordt nagedacht over beleids- en inrichtingskeuzes, om daar vervolgens op in te spelen."

Bas Huizinga
Implementatiebegeleider

“Het naslagwerk van de trainingen was goed doordacht. Door ExplainiT ontworpen Quick-Reference Cards werden meegegeven aan iedere deelnemer van een trainingssessie, wat bijdraagt aan het werkplek leren.”

Lars van Zenderen
Projectleider

“Het voornaamste resultaat is dat de medewerkers na de trainingen in staat zijn geweest om zich Office 365 zelfstandig eigen te maken. Daardoor werd er geen onnodige druk gelegd op de beheerorganisatie.”

Erwin Dunnink
Projectleider

“De antwoorden op de voorgelegde praktijksituaties en maatwerkaanvragen worden door ExplainiT altijd dekkend en goed beschreven. In de praktijk worden onze eisen en gemaakte afspraken tevens waargemaakt waardoor we erg tevreden zijn.”

Erwin Faasse
Trainingscoördinator

“Floorwalkers van ExplainiT zijn ingezet om onze migratie naar Windows 10 soepel te laten verlopen. De floorwalkers beschikten over veel expertise. Dat leverde veel positieve feedback op vanuit de organisatie.”

Martijn Dekker
Teammanager Operations

Meer weten over onze incompany trainingen?

Wil je graag meer informatie over onze incompany en maatwerk trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV