Cursus Microsoft Project

Ben je op zoek naar een cursus Microsoft Project voor jezelf of je organisatie? We bieden cursussen voor verschillende behoeftes. Ook bieden we incompany en/of maatwerk mogelijkheden.

Reset filters
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Microsoft Project
Leer om zelfstandig uitgebreide planningen en overzichtelijke rapportages te maken voor uiteenlopende projecttypes met de inzet van Microsoft Project.

949

,-

op aanvraag

2

dag

dagen

in overleg

Tasks voor Planner en To Do
Leer om op efficiënte en effectieve wijze om te gaan met taken door persoonlijke taken in To Do en Outlook te combineren met teamtaken in Planner.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

Microsoft Project

Leer om zelfstandig uitgebreide planningen en overzichtelijke rapportages te maken voor uiteenlopende projecttypes met de inzet van Microsoft Project.

949

,-

op aanvraag

2

dag

dagen

in overleg

Tasks voor Planner en To Do

Leer om op efficiënte en effectieve wijze om te gaan met taken door persoonlijke taken in To Do en Outlook te combineren met teamtaken in Planner.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

Geen zoekresultaten

Jouw zoekopdracht leverde helaas geen resultaten op.
Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Effectief werken met Microsoft Project

Microsoft Project is een applicatie voor het beheren van projecten en portfolio’s. De applicatie ondersteunt gebruikers bij het stellen van realistische doelen onder andere door de mogelijkheden om benodigdheden toe te wijzen, budgetten te beheren en taken bij te houden. Maak je keuze uit ons cursusaanbod om meer uit Microsoft Project te halen.

Kies de passende cursus Microsoft Project

Het kiezen van de juiste cursus Microsoft Project is een belangrijke voorwaarde om de applicatie op de juiste manier in te zetten in jouw praktijksituatie. We bieden verschillende cursussen aan die passen bij de doelen die je hebt bij het werken met de applicatie. Bij ons vind je dus altijd een cursus Microsoft Project die bij jouw leerdoelen past.

Inschrijving, incompany of gebruikersadoptie traject

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze cursussen voor Microsoft Project? Bij het bepalen van onze aanpak maken we onderscheid tussen individuele open inschrijvingen, incompany (groeps)cursussen en gebruikersadoptie trajecten. Om jou en/of je organisatie alles uit Microsoft Project te laten halen stemmen we de aanpak graag samen met je af.

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft Project?

Microsoft Project is een projectmanagementsoftware die wordt gebruikt om projecten te plannen, beheren en volgen. Het biedt gebruikers verschillende tools en functies om projectmanagers te helpen bij het opzetten van taken, het toewijzen van middelen, het bijhouden van voortgang en het analyseren van projectgegevens.

Met Microsoft Project kunnen gebruikers taken maken en deze toewijzen aan verschillende teamleden, de timing van taken en de afhankelijkheden ertussen beheren, middelen toewijzen en hun werklast plannen, de voortgang van het project volgen en rapporteren, en nog veel meer.

Het is een van de meest populaire projectmanagementtools die beschikbaar zijn en wordt gebruikt door individuele projectmanagers en grote organisaties over de hele wereld om projecten op tijd en binnen budget te voltooien.

Wat zijn de belangrijkste functies van Microsoft Project?

Microsoft Project biedt verschillende functies en tools voor projectmanagement, zoals:

  • Taakbeheer: Taken kunnen worden gemaakt, toegewezen en bijgewerkt met informatie over begin- en einddatums, duur en afhankelijkheden.
  • Resourcebeheer: Middelen, zoals werknemers, apparatuur en materialen, kunnen worden toegewezen aan taken en hun werklast kan worden beheerd om ervoor te zorgen dat ze beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.
  • Kostenbeheer: Budgetten kunnen worden toegewezen aan takenen projecten, en de kosten kunnen worden bijgehouden en gerapporteerd.
  • Tijdsbeheer: Projecttijdlijnen kunnen worden gemaakt en bijgehouden om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en dat taken op tijd worden voltooid.
  • Rapportage: Verschillende rapporten kunnen worden gegenereerd om de voortgang van het project te volgen, inclusief diagrammen, resourcegebruik, kostenrapporten en meer.

Wat is het verschil tussen Project, Tasks voor Planner en To Do?

Tasks voor Planner en To Do zijn eenvoudige tools voor taakbeheer, terwijl Microsoft Project een uitgebreide oplossing is voor complexe projecten met meer geavanceerde functies voor projectmanagement. Planner is gericht op teams die agile of Scrum-methodologieën gebruiken, To Do is gericht op individueel gebruik en Project is geschikt voor projectmanagers die complexe projecten beheren en behoefte hebben aan een diepgaande en uitgebreide oplossing. Voor zowel Microsoft Project als Tasks voor Planner en To Do bieden we specifieke trainingen.

Is Microsoft Project moeilijk om te leren?

Het hangt af van je kennis en ervaring met projectmanagement en andere Microsoft-software. Als je ervaring hebt met projectmanagement en bekend bent met andere Microsoft-software zoals Excel en PowerPoint, kan het leren van Microsoft Project relatief eenvoudig zijn.

Microsoft Project heeft echter een diepere leercurve dan sommige andere Microsoft applicaties en kan wat tijd en moeite vergen om volledig onder de knie te krijgen. Het kan ook enige training en begeleiding vereisen om de verschillende functies en tools te begrijpen en effectief te gebruiken.

Hoe lang duurt het om Microsoft Project onder de knie te krijgen?

Het leren van Microsoft Project hangt af van verschillende factoren, zoals je ervaring met projectmanagement en bekendheid met andere Microsoft-software. Het kan enkele weken tot maanden duren om het programma volledig onder de knie te krijgen, afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt en hoeveel tijd en moeite je bereid bent te investeren. Naast onze praktijkgerichte cursus voor Microsoft Project biedt Microsoft verschillende hulpbronnen en trainingen om je te helpen het programma te leren gebruiken.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV