Trainingen voor de digitale werkplek

De verschillende Microsoft Office (365) applicaties en het Windows besturingssysteem zijn een cruciaal onderdeel van de digitale werkplek. Kies uit 100+ trainingen voor eindgebruikers, beheerders en managers.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Succesvol werken met applicaties

De digitale werkplek is belangrijker dan ooit tevoren omdat het informatie, processen tools en functionaliteiten op dezelfde plek samenbrengt. De digitale werkplek dient dan ook als basis van een werkdag voor vele medewerkers. Training Office 365 applicaties zijn hierbij vaak cruciaal. Bij ExplainiT bieden we 70+ trainingen voor de digitale werkplek.

Kies een passende training voor de digitale werkplek

Het kiezen van een passende training voor de digitale werkplek is een belangrijke voor het effectief en efficiënt werken met applicaties. We bieden verschillende trainingen aan die passen bij je kennis en/of de rol die je hebt binnen de organisatie. Bij ons vind je dus altijd een training voor de digitale werkplek die bij jouw leerbehoeften past.

Inschrijving, incompany of adoptietraject

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze trainingen voor de digitale werkplek? Voor onze aanpak maken we onderscheid tussen individuele open inschrijvingen, incompany (groeps)trainingen en adoptietrajecten. Om jou en/of je organisatie alles uit de digitale werkplek te laten halen stemmen we de aanpak graag in samenspraak met je af.

Voor wie zijn trainingen voor de digitale werkplek trainingen geschikt?

Trainingen voor de digitale werkplek zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep, waaronder werknemers van alle niveaus, managers, IT-professionals, ondernemers, studenten, werkzoekenden, senioren en digitale nieuwkomers. Deze trainingen zijn er vooral op gericht op het verbeteren van vaardigheden in Microsoft Office (365) applicaties en het Windows besturingssysteem; applicaties die tegenwoordig cruciaal zijn voor iedere digitale werkplek.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV