Klantcases

We hebben met veel mooie organisaties uit diverse branches mogen samenwerken. Lees onze referentiecases om meer te weten te komen over de maatwerktrajecten.

SharePoint succesvol inzetten als archiefomgeving

DOWR Gemeenten

Om de overstap naar Office 365 succesvol te laten verlopen hebben de DOWR gemeenten een aantal ‘kleinere’ projecten gedefinieerd om de kans van slagen te maximaliseren. Eén van de projecten was de overstap van SharePoint 2010 naar SharePoint Online.

Doorlopend ict-gebruikerstrainingen faciliteren

Hogeschool van Amsterdam

Door de toenemende vraag naar gebruikerstrainingen op het gebied van Microsoft Office en Adobe schreef de HvA Academie een onderhandse aanbesteding uit. ExplainiT voldeed aan de behoefte, onder andere door de mogelijkheden van open-inschrijving.

Effectief trainingstraject gericht op klantgerichtheid van medewerkers

KLM

KLM ontdekte dat haar klanten steeds meer eisten van de organisatie, waardoor er een trainingsvraagstuk m.b.t. klantgerichtheid ontstond. KLM schakelde ExplainiT in om het trainingstraject klantgerichtheid in goede banen te leiden.

Een succesvolle overstap naar Office 365

Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Om het juiste gebruik van een nieuwe IT omgeving te stimuleren heeft ExplainiT de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en haar medewerkers begeleid in het gebruik van deze omgeving. In samenwerking met ExplainiT werden de medewerkers succesvol getraind.

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV