Logo klant

Hoe Twente Milieu zonder problemen de nieuwe digitale werkomgeving in gebruik nam

Twente Milieu koos voor een nieuwe digitale werkomgeving met een maatwerk platform van Workspace 365. ExplainiT werd ingeschakeld om het kantoorpersoneel trainingen te bieden voor het werken in Outlook, OneDrive en de nieuwe werkomgeving.

Organisatie:
Industrie:
Deelnemers:
Twente Milieu
Overheid
80

Download Klantcase

Bedankt voor je aanvraag. Je kunt de klantcase downloaden door te klikken op onderstaande knop:
Start download
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ExplainiT bood ons vrijwel direct een concreet plan en we werden al snel op proactieve wijze ontzorgd. We waren erg overtuigd van hun werkwijze.

Charlotte Postmus

Communicatieadviseur

Samenvatting

Onze opdrachtgever

Twente Milieu is verantwoordelijk voor het inzamelen van huishoudelijk afval, het beheer van afvalstromen en de openbare ruimte in negen Twentse gemeenten. Met 400 betrokken en gedreven medewerkers, waarvan een groot deel uitvoerend personeel, is de organisatie dagelijks een meerwaarde in de leefomgeving van bijna 500.000 inwoners van Twente.

De opdracht

Door een sterk verouderd systeem zag Twente Milieu zich genoodzaakt om over te stappen op een nieuwe digitale werkomgeving. Daarbij werd gekozen voor een maatwerk platform van Workspace 365. De organisatie schakelde ExplainiT in om het kantoorpersoneel klaar te maken voor de ingebruikname van deze omgeving. Effectief gebruik van de digitale werkomgeving, Outlook en OneDrive was hierbij cruciaal.

De oplossing

Omdat de nieuwe digitale werkomgeving unieke eigenschappen heeft en medewerkers in verschillende omgevingen werken met verschillende functionaliteiten was er behoefte aan maatwerk trainingen. Alle kantoormedewerkers werden door ExplainiT getraind in het gebruik van Outlook, OneDrive en de nieuwe werkomgeving.

Het resultaat:

Twente Milieu kijkt tevreden terug op de implementatie van de nieuwe digitale werkomgeving en concludeert dat deze succesvol in gebruik is genomen. De organisatie was erg te spreken over de trainingsinhoud, die goed bleek afgestemd op de op de software. Uit de evaluaties van de trainingen bleek dat ook alle deelnemers de trainingen en de zorgvuldige planning als zeer positief ervaarden.

Uitgelichte klantcases:

Overstap Windows 10 & Office 365

Aveleijn

Aveleijn stapte van Citrix, Windows 7 en Office 2010 over naar Windows 10 en Office 365. Omdat het een grote verandering betrof voor medewerkers werd er op basis van de leerbehoeften samen met ExplainiT een trainingstraject opgezet.

Scrum Toepassen

EY

EY organiseert jaarlijks in juli en augustus de firm-wide learning events, waarbij medewerkers trainingen kunnen volgen over allerlei onderwerpen. Als preferred supplier was ExplainiT verantwoordelijk voor het organiseren van de Scrum trainingen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Han Eshuis
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV