Logo klant

Hoe de Hogeschool van Amsterdam de interne vraag naar Microsoft Office en Adobe trainingen invult

Bij de Hogeschool van Amsterdam nam de vraag naar gebruikerstrainingen op het gebied van Microsoft Office en Adobe toe. ExplainiT werd de vaste leverancier op het gebied van Microsoft Office en Adobe trainingen.

Organisatie:
Industrie:
Deelnemers:
Hogeschool van Amsterdam
Onderwijs
4000

Download Klantcase

Bedankt voor je aanvraag. Je kunt de klantcase downloaden door te klikken op onderstaande knop:
Start download
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ExplainiT is betrouwbaar, hanteert een flexibele aanpak en communiceert snel. We zijn zeker tevreden met het verloop tot nu toe.

Erwin Faasse

Onderwijskundige

Samenvatting

Onze opdrachtgever

De Hogeschool van Amsterdam is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs waar studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende disciplines samenwerken met elkaar, bedrijven, organisaties en(kennis)instellingen. In het afgelopen studiejaar waren ruim 48.000 studenten ingeschreven aan één van de 51 bacheloropleidingen, 17 masteropleidingen of de drie associate degree trajecten.

De opdracht

Bij de Hogeschool van Amsterdam nam de vraag naar gebruikerstrainingen op het gebied van Microsoft Office en Adobe toe. Dat was de aanleiding om een meervoudig onderhandse aanbesteding uit te schrijven. ExplainiT kwam als beste naar voren bij de aanbesteding en werd daarmee de vaste leverancier voor de Hogeschool van Amsterdam op het gebied van Microsoft Office en Adobe trainingen.

De oplossing

Voor de Hogeschool van Amsterdam was cruciaal dat iedere training tenminste twee keer per jaar uitgevoerd kon worden op locatie. Daaraan kon ExplainiT eenvoudig voldoen. Ook is er op de website een speciale pagina ingericht waar medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam zich kunnen inschrijven. Zo is het ook direct inzichtelijk welke trainingen onder de aanbesteding vallen.

Het resultaat

Vanuit de deelnemers van trainingen en opdrachtgevers klinken positieve geluiden. Daarnaast is de interne academie van de Hogeschool van Amsterdam zelf ook erg tevreden met de samenwerking met ExplainiT. Inmiddels hebben beide tevreden partijen de intentie uitgesproken om de overeenkomst uit de aanbesteding te verlengen.

Uitgelichte klantcases:

Overstap Windows 10 & Office 365

Aveleijn

Aveleijn stapte van Citrix, Windows 7 en Office 2010 over naar Windows 10 en Office 365. Omdat het een grote verandering betrof voor medewerkers werd er op basis van de leerbehoeften samen met ExplainiT een trainingstraject opgezet.

Scrum Toepassen

EY

EY organiseert jaarlijks in juli en augustus de firm-wide learning events, waarbij medewerkers trainingen kunnen volgen over allerlei onderwerpen. Als preferred supplier was ExplainiT verantwoordelijk voor het organiseren van de Scrum trainingen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Han Eshuis
Accountmanager
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV