Training Word Vervolg

Home  / Trainingen / Word Vervolg

Beschik je al over basiskennis voor Microsoft Word? Dan is deze vervolg training een prima aanvulling op je kennis. Tijdens de training Word Vervolg leer je met Microsoft Word de mogelijkheden om professioneel ogende documenten te maken. Ook zijn er vele mogelijkheden voor automatisering. Geavanceerde functies (sjablonen en macro’s) maken het mogelijk om te werken met standaardteksten en standaardopmaak. Dit zorgt er niet alleen voor dat je sneller kunt werken, maar verkleint ook aanzienlijk de kans op fouten.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Word Vervolg. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Algemeen
 • Standaard instellingen wijzigen
 • Bestandslocaties
 • Lint aanpassen
 • Werkbalk snelle toegang
Word document opzetten
 • Secties maken en gebruiken
 • Formulier met invoervelden
 • Gebruik van stijlen
 • Opslaan als sjabloon
Word document opmaken
 • Voet- en eindnoten
 • Bladwijzers
 • Inhoudsopgave maken
 • Redigeren
 • Etiketten/enveloppen maken
Integratie met andere applicaties
 • Gegevens uitwisselen met bijvoorbeeld Excel
 • Word documenten samenvoegen met bijvoorbeeld Access
 • Excel lijst aanpassen voor gebruik in Word
 • Regels gebruiken
 • Mailingen maken
Macro’s
 • Macro’s opnemen
 • Macro’s uitvoeren
 • Macro’s toewijzen aan werkbalk snelle toegang

Resultaat

Je leert tijdens deze training Word documenten te standaardiseren en je kunt werken met grote documenten (van het navigeren tot voet- en eindnoten). Je weet hoe je moet werken met objecten en figuren. Je leert hoe je moet samenvoegen. Je kunt na deze training Word werken met macro’s en werkomgevingen. Daarnaast leer je hoe je Word kunt integreren met andere Office applicaties en het internet.

Doelgroep

De doelgroep voor een training Word Vervolg zijn gebruikers van het tekstverwerkingsprogramma, die de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Word willen leren kennen.

Voorkennis

Voor de training Word Vervolg dien je te beschikken over de basisvaardigheden van Microsoft Word.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Word Vervolg worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die je gebruikt in je dagelijkse werk te integreren in de training Word Vervolg. Hierdoor zal er een training ontstaan die nauw aansluit bij je situatie op de werkplek.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 679,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Word Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Word Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Word Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.