Training Time Management met Outlook

Home  / Trainingen / Time Management met Outlook

Microsoft Outlook is het meest gebruikte e-mail programma ter wereld. Met Outlook kunt je niet alleen e-mailberichten verzenden en ontvangen, maar ook je agenda en contactpersonen beheren. Een groot deel van de werkdag wordt er dan ook gewerkt met Outlook. Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten en wil je daar verandering in brengen? Dan kan Microsoft Outlook je hiermee helpen. In de training Timemanagement met Outlook leer je beter doelen te stellen, te plannen en heldere prioriteiten te bepalen. In deze combinatietraining worden onderwerpen uit de timemanagement training op een praktische manier toegepast binnen de functies van Outlook.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Timemanagement met Outlook. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Hoe om te gaan met tijdgebrek
 • Zelfbescherming via consequent agendagebruik in Outlook
 • Overzicht verkrijgen via Taken in Outlook
 • Hoe om te gaan met de mail
 • Prioriteiten stellen en bewaken
 • Regelmatig plannen
 • Tijd blokken voor taken en mail
 • Jezelf buffertijd geven
 • Assertief omgaan met stoorders
 • Herkenning van gedragingen van collega´s
 • Uitstelgedrag
 • Grenzen aangeven voor werkdruk
 • Stressfactoren en omgaan met stress

Resultaat

Het resultaat van de training Timemanagement met Outlook is dat je beter inzicht krijgt in je manier van werken met Outlook. Na de training ben je beter in staat prioriteiten te stellen. Dankzij handige tips en trucs die je tijdens de training worden verteld, ben je in staat om je werkzaamheden beter in te richten.

Doelgroep

De training Timemanagement met Outlook is voor professionals die hun tijd beter willen besteden, en daarbij optimaal gebruik willen maken van de structuur en werkwijze van Outlook.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Timemanagement met Outlook vindt een intake plaats. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je op aansprekende en interactieve wijze timemanagement in de praktijk te brengen. Tijdens de training Timemanagement met Outlook wordt veel aandacht besteed aan het vertalen van de verworven inzichten naar de eigen werksituatie.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Time Management met Outlook?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Time Management met Outlook wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Time Management met Outlook een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.