Training ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC)

Home  / Trainingen / ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC)

De training ITIL® Managing Across the Lifecycle is voor de cursist de laatste module voorafgaand aan het bereiken van het certificaat ITIL® Service Expert. Na het volgen van deze training ben je klaar voor het examen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training ITIL® Managing Across The Lifecycle. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Het service management-concept
 • Doel en principes van managing across the lifecycle
 • De samenhang tussen de Service Management processen
 • De interactie tussen de verschillende organisatieonderdelen
 • De samenhang en interactie tussen de ITIL® processen
 • De samenhang in de 5 ITIL® publicaties:
  • Service Design
  • Service Operations
  • Service Transistion
  • Service Strategy
  • Continual Service Improvement
 • De invloeden die bij verandermanagement komen kijken
 • Het uitvoeren van Service Assessments
 • Inzicht in andere standaarden en de samenhang met ITIL®
 • Service Management tooling strategie
 • Uitdagingen, cruciale succesfactoren en risico’s
 • Voorbereiding op het ITIL® MALC examen

Resultaat

Na een succesvolle afronding van de cursus Managing Across The Lifecycle middels het officiële examen heb je inzicht in de meest belangrijke functies, processen en services zoals Risico management, uitdagingen voor de organisatie en o.a. het beoordelen van de service. Je bent bekend met de belangrijkste functies die te maken hebben met de verschillende fasen van de IT Service Levenscyclus. Je krijgt actuele kennis aangereikt op het gebied van ICT-servicemanagement, wat je direct in de praktijk kunt toepassen.

Doelgroep

De training Managing Across the Lifecycle is ontwikkeld voor IT professionals, die zorg dragen voor het beheer en of de exploitatie van IT dienstverlening (services) en/of hieraan leidinggeven. Ook wanneer je een schakel bent tussen de gebruikers en de IT (organisatie) is deze training geschikt.

Voorkennis

Om aan de training ITIL® Managing Across The Lifecylce Module deel te nemen dien je minimaal 22 studiepunten voor ITIL® in bezit te hebben. De basis wordt gelegd in ITIL® Foundation (2 punten). Hierna vervolgt de cursist de route naar het intermediate niveau dat bestaat uit twee modules, Lifecycle (15 punten) en Capability (16 punten), met respectievelijk 5 en 4 trainingen. De cursist heeft zelf de vrije keuze om de punten uit de 2 modules te halen.

Werkwijze

ITIL® bestaat uit vier verschillende niveaus om ITIL® Master te worden. Om het niveau van ITIL® Expert te behalen moet de cursist minimaal 22 studiepunten verzamelen. De basis wordt gelegd in ITIL® Foundation (2 punten) waarna het intermediate niveau bestaat uit twee modules, Lifecycle (15 punten) en Capability (16 punten), met respectievelijk 5 en 4 trainingen. De cursist heeft de vrije keuze om de punten uit de 2 modules te halen. Aansluitend aan de gekozen module volgt een cursist de “Managing Across The Lifecycle-Module”, na het positief afsluiten daarvan mag de cursist zich ITIL® Expert noemen.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 2400,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

ExplainiT is een affiliate of CVA Informatica Opleidingen. Daardoor kun je bij ExplainiT terecht voor zowel officiële ITIL® trainingen als geaccrediteerde examens. De examens kunnen worden afgelegd op verschillende locaties van ExplainiT. De kosten voor het officiële ITIL® Managing Across The Lifecyle examen zijn op aanvraag beschikbaar. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden. Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop altijd een certificaat dat je hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC)?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC) wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC) een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.