Training Access vervolg

Training Access vervolg gaat verder waar u met de training Access basis bent gebleven. U kunt met Access een database maken, maar wilt meer functies van het programma beheren. In deze vervolgtraining maakt u kennis met de geavanceerdere mogelijkheden die Microsoft Access te bieden heeft. Daarnaast leert u bepaalde handelingen nog sneller uitvoeren en goed gefundeerde databases bouwen.

Resultaat

U leert de meeste geavanceerde mogelijkheden van Access kennen en gebruiken. Na deze tweedaagse training Access bent u in staat om de uitgebreide Microsoft functies van Access toe te passen binnen uw werkzaamheden.

Doelgroep

Deze training Access richt zich op de gebruikers van Microsoft Access, die de geavanceerde mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken.

Voorkennis

Er is een zekere mate van kennis benodigd van Access om deze training Access tot een goed einde te brengen. Het volgen van training Access basis is geen vereiste maar wel een pre. Beschikt u niet over de basis vaardigheden van Microsoft Access? Volg dan onze basis training Access.

Trainingsinhoud

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Access vervolg. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Waarden ophalen uit tabel of query, een afhankelijke keuzelijst met vaste waarden
 • Selectievakje, keuzerondje of wisselknop maken, een groepsvak handmatig maken
 • Een tabbesturingselement toevoegen, volgorde tabbladen wijzigen, tabbladen verwijderen of toevoegen
 • Wat is een expressie, een rekencontrol maken voor een berekening, functie Euroconvert
 • Data Access-Pagina’s ontwerpen, data Access-pagina die worden gebruikt voor het analyseren van gegevens, data Access-pagina tonen als Webpagina
 • Een macro maken, een actie toevoegen, macroactie vorig formaat
 • Een macro stap voor stap uitvoeren, toepassen van een macro, de macro Autoexec, schakelborden
 • Een databasewachtwoord instellen, beveiliging op gebruikersniveau, architectuur van de beveiliging
 • Groepen en gebruikers, werkgroepinformatiebestand activeren, overzicht van Access machtigingen
 • Tabellen importeren, Excel-gegevens importeren, relaties afdrukken
 • Stappen in de applicatieontwikkeling, programmacode bekijken
 • Manieren om gegevens te delen, manieren om gegevens te delen, gegevens publiceren met Word, importeren van Outlook gegevens

Office versies

De training Access vervolg kan gegeven worden in de Microsoft Office versie 2007, 2010, 2013 en 2016. Weet u niet zeker met welke versie u werkt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op weg.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht voor de training Access vervolg. Dit maakt het voor ExplainiT mogelijk om een gedetailleerd afgestemde training Access te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training. Hierdoor zal er een training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Investering

Groepstraining:
Voordelige groepsprijzen, korting tot 60% Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
Open inschrijving:
€ 779,- excl. btw / € 859,- btw vrij
incl. trainingsmateriaal en lunch, koffie/thee
Duur: 2 dagen Inschrijven
Individueel:
Prijs in overleg Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
E-learning

Als aanvulling op trainingsvormen of als losstaande training. Bekijk e-learning.

Trainingsrooster

Maak hier uw keuze voor een locatie en datum voor de Training Access vervolg. Geen geschikte data? Neem dan contact met ons op: 088 - 122 55 88

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

 • Individuele training Access Vervolg

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Access Vervolg zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Access Vervolg worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Access Vervolg

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is de training afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. De trainingslocatie, -data en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Access Vervolg

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

 • E-learning Access vervolg

  Met E-learning kunt u op uw eigen tempo en op elk gewenst moment trainen. ExplainiT biedt verschillende E-learning oplossingen. Deze dienen als volwaardige losstaande trainingen of als aanvulling op andere trainingsvormen. Bekijk de mogelijkheden.