Training Access Vervolg

Home  / Trainingen / Access Vervolg

De training Access Vervolg gaat verder waar je met de training Access Basis bent gebleven. Ondertussen kun je met Access een database maken, maar je wilt meer functies van het programma beheren. In deze vervolgtraining maak je kennis met de geavanceerdere mogelijkheden die Microsoft Access te bieden heeft. Daarnaast leer je bepaalde handelingen nog sneller uitvoeren om een goed gefundeerde databases te bouwen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Access Vervolg. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Geavanceerde formulieren en rapporten

 • Werken met besturingselementen
 • Keuzelijsten, keuzeknoppen en groepsvakken
 • Tabbesturingselementen
 • Expressies en rekencontrol maken
 • Data Access-pagina’s ontwerpen en analyseren

Macro’s

 • Het maken van macro’s
 • Testen en uitvoeren van macro’s
 • Voorwaarden toevoegen aan macro’s
 • Macrogroepen en acties

Beveiliging en beheer

 • Groepen en bijbehorende rechten
 • Wachtwoorden en gebruikersdefinities
 • Databases analyseren

Integratie

 • Integratie binnen Microsoft Office
 • Het uitwisselen van gegevens met Excel
 • Het uitwisselen van gegevens met Word
 • Het uitwisselen van gegevens met Outlook
 • Access en internetgebruik

Resultaat

Je leert de meeste geavanceerde mogelijkheden van Access kennen en gebruiken. Na deze tweedaagse training Access bent je in staat om de uitgebreide Microsoft functies van Access toe te passen binnen je werkzaamheden.

Doelgroep

Deze training Access richt zich op de gebruikers van Microsoft Access, die de geavanceerde mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken.

Voorkennis

Het is gewenst om al enige kennis te hebben in het werken met de applicatie, bijvoorbeeld doordat je al ervaring hebt in het werken met Access. Zo niet, dan is het wellicht beter om eerst te beginnen met onze Access Basis training.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en daardoor is het voor ExplainiT mogelijk om een gedetailleerd afgestemde training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training. Hierdoor zal er een training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 779,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Access Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Access Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Access Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.