Excel Trainingen

Ben je op zoek naar een Excel training om jezelf te ontwikkelen? Excel trainingen zorgen ervoor dat jij de kennis en kunde ontwikkelt om optimaal van het programma gebruik te maken. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren gebruiker bent. Er is altijd een passende Excel training beschikbaar om je effectiever met Excel te laten werken. De Excel trainingen zullen worden afgestemd op jouw praktijksituatie om het leerrendement zo hoog mogelijk te maken. Het is niet voor niets dat deelnemers aangeven dat de Excel trainingen direct productiviteitswinst opleveren op de werkvloer!

Dien je op het werk over Excel basisvaardigheden te beschikken of heb je het gevoel dat je meer uit Excel kunt halen? Tijdens de training Excel Basis leer je als beginner om effectief en efficiënt te werken met de basisfuncties van Excel. Je leert gegevens invoeren, tabellen en grafieken maken, gegevens berekenen en deze gegevens vervolgens te analyseren.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 679,-

 Trainingsduur:
2 dagen


In deze Excel gevorderden training leer je in een dag werken met formules, functies en draaitabellen. Deze training is een verdieping van de basis kennis. Daarom is het wenselijk dat je bekend bent met de basisfunctionaliteit binnen Excel en deze zelfstandig kunt gebruiken voor aanvang van deze training.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 389,-

 Trainingsduur:
1 dag


In deze gevorderden training maak je kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Excel en leer je bepaalde handelingen nog handiger en sneller uitvoeren. Daarnaast maak je na afloop van deze training duidelijke draaitabellen in een handomdraai.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 679,-

 Trainingsduur:
2 dagen


In het gebruik van Excel moet vaak dezelfde handeling meerdere keren worden uitgevoerd, dit kost veel tijd. Gelukkig kunnen veel van deze handelingen geautomatiseerd worden met behulp van macro’s. In deze training leer je macro’s begrijpen en opzetten, waarmee handelingen aanzienlijk verminderd worden.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 389,-

 Trainingsduur:
1 dag


Maak je veel (tijdrovende) rapportages in Excel waarbij gegevens uit verschillende bronnen worden gebruikt? Wil je hier aanzienlijk tijd op besparen? Dan is de Excel Power Pivot training de oplossing! Power Pivot is een invoegtoepassing voor Excel die je kunt gebruiken om krachtige gegevensanalyses en uitgebreide gegevensmodellen te maken.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 389,-

 Trainingsduur:
1 dag


Je maakt zelf gebruik van Excel maar wil meer functionaliteiten van Excel benutten door gebruik te maken van Power Pivot, Power Query en Power View. Na afloop van de Microsoft Excel Self Service BI training ben je in staat om grote databestanden te analyseren en rapportages te maken.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 499,-

 Trainingsduur:
1 dag


Training Excel VBA gaat over Visual Basic for Applications (VBA), dit is een programmeertaal die bestemd is om Excel (en andere office programma’s) te automatiseren of uit te breiden.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1319,-

 Trainingsduur:
3 dagen


Een goede statistische verwerking van meetgegevens wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat nieuwe analysemethoden steeds meer meetgegevens genereren, maar ook door de strenger wordende kwaliteitseisen van klanten en de groeiende aandacht voor validatie van analyseapparatuur.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Vrijwel alle bedrijven en instellingen hebben te maken met verandering. Om gepaste maatregelen te kunnen nemen en doordachte beslissingen te maken, is het belangrijk om patronen in deze veranderingen te ontdekken. Welke veranderingen zijn permanent? En welke slechts tijdelijk?

 Trainingsvorm:
incompany, maatwerk

  Prijs:
Op aanvraag

 Trainingsduur:
in overleg


Leervormen

Groepstraining

Open inschrijving

Individuele training / Coaching

E-learning / Blended learning

Productiviteitswinst voor beginners, gevorderden én experts!

Waarom Excel trainingen altijd zinvol zijn

Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Het is dus niet vreemd dat er talloze Excel trainingen beschikbaar zijn. Het positieve daaraan is dat er voor iedere Excel gebruiker een zinvolle training bestaat, ongeacht je Excel kennisniveau. Ontdek in ons artikel direct 9 tips om efficiënter met Excel te werken.

Leervormen voor een Excel training

Iedere combinatie tussen trainingsbehoefte en cursist is uniek. ExplainiT heeft daarom diverse leervormen beschikbaar voor Excel trainingen: groepstraining, klassikale training, individuele training en blended learning. De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT zullen op basis van je trainingsbehoefte en individuele wensen een specifieke leervorm adviseren. Zo ontstaat er een Excel training die precies bij je past!

Excel specialist

Ervaren Excel trainers

Om de Excel trainingen succesvol te laten worden, is te kwaliteit van de trainer cruciaal. ExplainiT maakt gebruik van ervaren Excel trainers die altijd in staat zullen zijn om onverwachte vragen tijdens de training te beantwoorden. De ervaren trainers geven door heel Nederland trainingen in alle Excel versies – van 2007 tot en met 2019.

Waarom Excel trainingen zo populair zijn

De mogelijkheden van Excel zijn enorm. Daarom volgen zoveel mensen een Excel training. Wat zijn populaire werkzaamheden waarvoor Excel wordt gebruikt? We gaan graag in gesprek met onze cursisten om, zoals eerder aangegeven, een ultieme match tussen training en cursist te ontwikkelen. Zo kwamen we er bijvoorbeeld achter dat Excel door onze cursisten vaak wordt gebruikt voor de boekhouding, voorraadbeheer en lastige berekeningen.

Officiële Excel certificeringen

Bij ExplainiT krijg je na afloop altijd het officiële ExplainiT certificaat. Daarnaast is het mogelijk om Microsoft Office Specialist (MOS) trainingen te volgen. De MOS-certificeringen zijn wereldwijd erkend. Door MOS-certificeringen te behalen voor Excel bewijs jij aan werkgevers dat je een echte Excel specialist bent.

Aanbod Excel trainingen

Excel formules, draaitabellen en grafieken gebruiken

Excel staat bekend om de formules, draaitabellen en grafieken. Veel Excel trainingen focussen zich dan ook op formules, draaitabellen en grafieken. Weet jij al hoe je optimaal gebruik maakt van draaitabellen, formules en grafieken?

Excel trainingen voor beginners

We hebben een 2-daagse Excel basistraining ontworpen voor gebruikers die efficiënt en effectief met de basisfuncties van Excel willen werken. In de Excel basistraining leer je om gegevens in te voeren, tabellen en grafieken te maken, gegevens te berekenen en om gegevens vervolgens te analyseren.

Excel trainingen voor gevorderden en experts

De 2-daagse Excel Gevorderden training is geschikt voor gebruikers die de basis van het programma ontgroeid zijn. Het is voor deze Excel training aanbevolen om over een gedegen basiskennis van het programma te beschikken. Daarnaast zijn de Excel Draaitabellen, Formules & Functies, Excel Macro’s en Koppelingen en Excel Power Pivot veel gevolgde Excel trainingen voor gevorderden. Minder frequent afgenomen, maar toch hele interessante trainingen zijn: Excel Self Service BI, Excel VBA, Statistiek met Excel en Trendanalyse in Excel.

Passend advies op maat

Onze ervaren trainingsadviseurs staan je graag te woord om je geheel vrijblijvend een persoonlijk advies te bieden. Zo ontdek je bijvoorbeeld welke training(en) en leervorm(en) het beste bij je passen. Je kunt onze ervaren trainingsadviseurs telefonisch (088 122 55 88) of per mail (info@explainit) bereiken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het onderstaande contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur zal er dan contact met je worden opgenomen.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.