Training SharePoint Content Management

Home  / Trainingen / SharePoint Content Management

Om SharePoint succesvol te gebruiken is het belangrijk dat de Microsoft SharePoint-omgeving op de juiste wijze beheerd wordt. Hiervoor zijn vaak binnen de organisatie personen aangewezen die de SharePoint omgeving onderhouden. In de cursus SharePoint Content Management leer je hoe je een site of sitecollectie kunt inrichten, onderhouden en verwijderen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training SharePoint Content Management. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

 • Wat is SharePoint?
 • Jouw rol als contentbeheerder
 • Sitecollecties
 • Sites en pagina’s maken
 • Documentbeheer gebruiken
 • Instellingen voor documentbeheer
 • Plaatsen en verwijderen van teksten
 • Plaatsen en verwijderen van tabellen
 • Plaatsen en verwijderen van afbeeldingen
 • In- en uitchecken van een document
 • Wiki gegevensbeheer gebruiken
 • Toepassen van toegekende webparts
 • Zoeken binnen SharePoint Metadata
 • Eigen lijsten gebruiken als opvraaglijst
 • SharePoint en het gebruik van Microsoft Office
 • Alerts instellen voor Microsoft Outlook

Resultaat

Na afloop van deze training weet je wat de belangrijkste functies zijn van Microsoft SharePoint. Je weet hoe je een site kunt inrichten en onderhouden. Daarnaast weet je welke webparts je kunt inzetten voor welke doelstellingen.

Doelgroep

Medewerkers die verantwoordelijk zijn/worden voor het beheer van één of meerdere sitecollecties of omgevingen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het voor ExplainiT mogelijk om een gedetailleerde en afgestemde training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training SharePoint Content Management. Hierdoor zal er een cursus ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training SharePoint Content Management?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training SharePoint Content Management wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training SharePoint Content Management een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.