Training Computervaardigheden

Home  / Trainingen / Computervaardigheden

Werken met een computer is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Bij het uitvoeren van je werk wordt vaak een computer gebruikt, maar ook in je thuissituatie heeft de computer een vaste plek ingenomen. De cursus Computervaardigheden helpt je op weg met de basisfuncties van een computer.  Het verzenden van een e-mail, het maken van een presentatie of het schrijven van een brief. Tijdens de Computer training komen alle basis computervaardigheden aan bod. Daarnaast is er uitgebreid de tijd om je vragen over het werken met de computer te beantwoorden.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de cursus Computervaardigheden. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

De computer

 • Hoe werkt de computer
 • Introductie Windows
 • Netwerkfunctionaliteiten
 • Werking van de verkenner
 • Het opslaan en zoeken van bestanden

Microsoft Word

 • Kopiëren, plakken en knippen
 • Opmaakfuncties
 • Documenten opslaan en delen

Microsoft Outlook

 • Indeling van het programma
 • E-mails ontvangen en versturen
 • Werking van de agenda

Microsoft Excel

 • Het opzetten van een spreadsheet
 • Eenvoudige rekenfuncties gebruiken
 • Opmaakfuncties
 • Excel bestanden opslaan en delen

Microsoft PowerPoint

 • Het maken van een presentatie
 • Opmaakfuncties
 • Presentaties opslaan en delen

Resultaat

Na afloop van deze Computer training kun je zelfstandig met de computer werken, heb je kennis van de verschillende Office-programma’s en kun je met deze verschillende programma’s documenten maken. Je zult na het volgen van de Computer training beschikken over de meest functionele computervaardigheden.

Doelgroep

De cursus Computervaardigheden is bedoeld voor medewerkers die binnen een bedrijf of thuis met computers te maken krijgen. Tevens is deze computercursus geschikt voor personen met weinig of geen computervaardigheden die hun cv willen uitbreiden.

Voorkennis

Voor de cursus Computervaardigheden is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de cursus Computervaardigheden vindt er een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen voor de computercursus in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van het werken met de computer kennen. Dit doe je aan de hand van trainingsmateriaal en praktische oefeningen. Verder geeft de trainer tijdens de computercursus nuttige tips over het werken met de computer.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 679,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw is mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele Computer cursus hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de Computer cursus.

Planning

Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Computervaardigheden?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Computervaardigheden wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Computervaardigheden een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.