SelfGuide Trainingen

SelfGuide ondersteunt gebruikers bij de acceptatie en het gebruik van verschillende applicaties. Volg een user- of editor training en profiteer optimaal van het user adoption platform.

Reset filters
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
SelfGuide Editor
Ontdek hoe je als editor in SelfGuide microlearnings razendsnel aanmaakt, kenmerkt met tags, structureert in handleidingen en gebruikt in trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

SelfGuide User
Leer alles over de algemene werking van SelfGuide, de centrale bibliotheek met microlearnings, de opbouw van handleidingen en de functie van trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

SelfGuide Editor

Ontdek hoe je als editor in SelfGuide microlearnings razendsnel aanmaakt, kenmerkt met tags, structureert in handleidingen en gebruikt in trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

SelfGuide User

Leer alles over de algemene werking van SelfGuide, de centrale bibliotheek met microlearnings, de opbouw van handleidingen en de functie van trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

Geen zoekresultaten

Jouw zoekopdracht leverde helaas geen resultaten op.
Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

Ontbreekt de training die je zoekt?

Neem vrijblijvend contact op voor het vinden of samenstellen van de juiste training. Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in maatwerk en incompany trainingen. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Wat is SelfGuide en wat kun je ermee?

ExplainiT beschikt met SelfGuide over een uniek en intelligent platform voor microlearnings. Met SelfGuide maak je razendsnel instructies, handleidingen en trainingen voor alle applicaties. Daarnaast creëer je één centrale plek voor microlearnings en test je eenvoudig de kennis van medewerkers. Door medewerkers altijd en overal toegang te geven tot actuele microlearnings werken ze effectiever met applicaties en ontwikkelen ze ook nog eens hun digitale vaardigheden.

Wat zijn de voordelen van SelfGuide voor organisaties?

Door als organisatie met SelfGuide aan de slag te gaan wordt het mogelijk om voor alle aanwezige applicaties binnen de organisatie microlearnings te maken, actualiseren en delen. Op hebben medewerkers altijd toegang tot instructies wanneer ze hulp nodig hebben bij handelingen binnen applicaties en ontwikkelen ze ook zelfstandig hun digitale vaardigheden. Daarnaast kan SelfGuide goed ingezet worden voor het trainen van (nieuwe)medewerkers. Door ze microlearnings van SelfGuide aan te bieden maken ze snel kennis met alle (reeds aanwezige of nieuwe) applicaties binnen de organisatie en daarnaast kunnen ze, door ermee te oefenen, er ook snel efficiënt mee leren werken.

Hoe wordt SelfGuide binnen trainingen toegepast?

Bij veel van onze trainingen zetten onze trainers SelfGuide in om de effectiviteit van de training te vergroten. Met SelfGuide kunnen cursisten tijdens een training oefeningen maken aan de hand van instructies, maar ook voor en na een training speelt SelfGuide een belangrijke rol. Voor de training is het mogelijk om cursisten alvast wat oefeningen en instructies te geven, als voorbereiding op een training. Daarnaast is het voor cursisten ook mogelijk om na de training digitaal naslagmateriaal te ontvangen in de vorm van instructies, handleidingen en trainingen binnen SelfGuide.

Voor welke applicaties kun je met SelfGuide instructies maken?

Met SelfGuide is het mogelijk om voor álle applicaties op je digitale werkplek instructies te maken. Ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op.

Hoe kun je alles uit SelfGuide halen?

Als je als organisatie met SelfGuide aan de slag gaat, helpen we je graag op weg om er het maximale uit te halen. Dit doen we onder andere middels twee verschillende trainingen die we onderscheiden op basis van de rol die je in SelfGuide kunt hebben. De SelfGuide Editor Training leert je hoef je binnen SelfGuide razendsnel microlearnings aanmaakt, kenmerkt met tags, structureert in handleidingen en gebruikt in trainingen. De SelfGuide User Training geeft cursisten een algemeen beeld van de werking van SelfGuide, de centrale bibliotheek met microlearnings, de opbouw van handleidingen en de functie van trainingen.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV