Expertises van ExplainiT

IT Consultancy

De gecertificeerde consultants van ExplainiT bieden professioneel advies en hebben met hun jarenlange ervaring volop handvatten om jouw organisatie verder te helpen op het gebied van IT. Ze zijn breed inzetbaar en fungeren als volwaardige sparringpartners.

Voordelen in de praktijk

Eerlijk & Onafhankelijk Advies

Profiteer van professioneel advies op het gebied van IT-trainingen, software migraties, de inrichting van applicaties en meer.

Verhoogde Capaciteit

Krijg tijdelijk extra capaciteit op de servicedesk en profiteer onder andere van de ontwikkeling van e-learning en professionele sjablonen.  

Breed & Snel Inzetbaar

Maak gebruik van de brede inzetbaarheid van consultants en betrek ze in uiteenlopende belangrijke beleids- en inrichtingskeuzes.

"Wat ik heel prettig vind, is dat ExplainiT niet standaard Microsoft consultants levert. Er wordt nagedacht over beleids- en inrichtingskeuzes, om daar vervolgens op in te spelen."

Bas Huizinga

,

Implementatiebegeleider

Profiteer van breed inzetbare consultants

Onze ervaren consultants bieden deskundig advies op het gebied van uiteenlopende IT-vraagstukken en denken graag mee over beleids- en inrichtingskeuzes. Ook geven zorgen ze voor extra capaciteit door bijvoorbeeld je servicedesk te ondersteunen of eindgebruikers te assisteren als floorwalker. Ten slotte zijn ze ook in te zetten om bijvoorbeeld e-learning, sjablonen en templates te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Waarom ExplainiT?

Jouw leerdoelen, wensen en behoeften staan centraal

Altijd persoonlijk contact met een vaste en ervaren adviseur

Cedeo-erkende aanbieder van incompany en maatwerk trainingen

>250.000 medewerkers geadviseerd en getraind sinds de oprichting in 2001

Erkenningen

Wil je meer informatie over IT Consultancy?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Simone Slaghekke
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV