Training Word Basis

Home  / Trainingen / Word Basis

Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma dat vele opties biedt voor het opmaken van teksten, invoegen van afbeeldingen, tabellen en grafieken, maar ook automatisch een inhoudsopgave kan maken. Tijdens deze training Word Basis leer je met Microsoft Word de mogelijkheden om professioneel ogende documenten te maken. Zo kun je na afloop van de training Word gemakkelijk afbeeldingen in documenten invoegen, lettertypes aanpassen, tabellen aanmaken, bronnen beheren, inhoudsopgaven maken etc. Ontdek wat er allemaal mogelijk is om je document eenvoudig een professionele uitstraling te geven tijdens deze beginnerstraining Word.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Word Basis. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Basisvaardigheden

 • Kennismaken met Word
 • Nieuwe teksten aanmaken
 • Bestaande documenten wijzigen
 • Werken met selecties
 • Weergave van documenten

Opmaak

 • Opmaakprofielen (lettertype, sneltoetsen)
 • Sjabloon
 • Teken opmaak
 • Alinea opmaak
 • Document opmaak

Controleren, bewerken en beheren

 • Spelling- en grammaticacontrole
 • Woordafbreking
 • Autocorrectie
 • Documenten beheren
 • Zoeken en vervangen
 • Documenten redigeren

Opmaak

 • Kolommen invoeren en verdelen
 • Tabellen invoeren en opmaken
 • Formulieren maken en beveiliging

Resultaat

Je leert tijdens deze training Word Basis de basisvaardigheden van het programma te gebruiken. Je kunt een document op een professionele manier opmaken door gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Word te bieden heeft. Je leert een document te controleren, bewerken en beheren. Je leert kolommen, tabellen en formulieren te maken en bewerken.

Doelgroep

De doelgroep voor de training Word Basis zijn gebruikers van het tekstverwerkingsprogramma Word. Die de meest voor de hand liggende mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken na afloop van de training Word.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Word Basis worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Word te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training Word. Hierdoor zal er een training Word ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

 

Office versies

De training Word Basis kan gegeven worden in de Microsoft Office versie 2010, 2013, 2016 en 2019. Weet je niet zeker met welke versie je werkt? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 679,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Word Basis?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Word Basis wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Word Basis een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.