Windows 10 training

Windows 10 Training

Home  / Trainingen / Windows 10

Leer in de Windows 10 training werken met de basis van Windows 10. Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft voor jouw computer. Ben je recent overgestapt naar Windows 10, onbekend met Windows 10 of heb je het gevoel dat je meer uit Windows 10 kunt halen? Dan is deze 1-daagse Windows 10 training precies wat je zoekt. Je gaat tijdens de training actief aan de slag met Windows 10 en leert om efficiënt en effectief met Windows 10 te werken. Door de Windows 10 training te volgen optimaliseer je jouw productiviteit op de werkvloer. Na afloop van de Windows 10 training weet je hoe het besturingssysteem werkt en kun je er snel en slim gebruik van maken.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de Windows 10 training. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Basis van Windows 10
 • Opstarten
 • Indeling
 • Startmenu
 • Verkenner
 • Nieuwe functies
Bediening van Windows 10
 • Aanmelden en afmelden
 • Muis en toetsenbord slim gebruiken
 • Bureaublad indelen
 • Cortana – je slimme assistent
 • Sneltoetsen toepassen
Windows 10 applicaties
 • Windows Store
 • Windows Hello
 • Microsoft Edge browser
 • Microsoft Passport
Bestanden organiseren in Windows 10
 • Bibliotheken en mappen
 • Bestanden zoeken
 • Bestanden kopiëren en verplaatsen
 • Bestanden (definitief) verwijderen
Windows 10 instellingen
 • Systeeminstellingen
 • Actiecentrum gebruiken
 • Microsoft account aanmaken
 • Bestanden automatisch opslaan in de cloud

Resultaat

In de Windows 10 training ontdek je allereerst hoe de interface is opgebouwd. Je leert vervolgens hoe je Windows 10 optimaal kunt benutten aan de hand van basisfunctionaliteiten. Na afloop van de Windows 10 training heeft Windows 10 geen geheimen meer voor jou. Je weet applicaties, instellingen en bibliotheken te gebruiken zodat je efficiënt en effectief met Windows 10 kunt werken. De Windows 10 training is praktijkgericht waardoor je het geleerde direct op de werkvloer kunt toepassen.

Doelgroep

De Windows 10 training is bedoeld voor gebruikers die recent zijn overgestapt naar Windows 10, onbekend zijn met Windows 10 of het gevoel hebben dat ze meer uit het besturingssysteem kunnen halen. Functies waarvoor de training interessant is zijn bijvoorbeeld helpdeskmedewerkers en secretaresses.

Voorkennis

Voor de Windows 10 training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de Windows 10 training vindt er een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen voor de Windows 10 training in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van het werken met Windows 10 kennen. Dit doe je aan de hand van trainingsmateriaal en praktische oefeningen. Verder geeft de trainer tijdens de Windows 10 training nuttige tips over het werken met het besturingssysteem.

Businesscase

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? In samenwerking met Enexis en Aveleijn hebben we een businesscases opgesteld voor de Windows 10 training. In deze businesscases vertellen Enexis en Aveleijn meer over de opdracht, de oplossing en het uiteindelijke resultaat.

Investering

De investering voor de Windows 10 training bedraagt € 339,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele Windows 10 training hebt gevolgd, ontvang je na afloop het officiële ExplainiT certificaat “Windows 10”.

Planning


Ervaringen

Thea Wijers

Het was een zeer leuke Windows 10 training geheel op maat gemaakt. Precies wat ik op dit moment nodig had. Op het zelf gekozen moment. Ik heb dit als zeer positief ervaren.

Sjoerd de Mol

Praktijkgerichte Windows 10 training op individuele basis. Half dagje uiteindelijk maar nodig gehad. Goed meegedacht door ExplainiT en de trainer. Daardoor zeker aan te raden voor andere mensen om te volgen.

Anne Brinkman

Onlangs is onze organisatie over gegaan naar Windows 10. Daarbij hebben we een aantal migratie trainingen gevolgd die waren georganiseerd door mijn werkgever. Ik besloot mijn persoonlijke opleidingsbudget erin te steken, omdat ik veel moet werken met Windows 10. Ik ben nu in staat om mijn dagelijkse werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Henry Dorgelo

Ik heb een klassikale training Windows 10 bij ExplainiT gevolgd. Het was leuk en leerzaam. Er ontstond een gezellig en diverse groep mensen waarmee we samen konden leren over de nieuwste Windows versie.

Waarom je bij ExplainiT een optimaal leerrendement behaalt

ExplainiT, opgericht in 2001, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Maak je keuze uit verschillende data en trainingslocaties door heel Nederland. Schrijf je vervolgens in om de Windows 10 training te volgen.

Neem een optie

Met een optie kun je nog twee weken rustig nadenken of de Windows 10 training écht wat voor je is. Wij houden de optie vrijblijvend voor je vast!

Vraag een offerte aan

We stellen graag een maatwerkprogramma samen voor de Windows 10 training waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook de onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of de Windows 10 training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.