Training Timemanagement

Hoe hard u ook werkt, uw agenda blijft overvol. Soms heeft u het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. En u wilt daar verandering in brengen. In de training Timemanagement leert u beter doelen te stellen, te plannen en heldere prioriteiten te bepalen. U krijgt inzicht in de blokkades die u hinderen in uw eigen timemanagement. Ook wordt er tijdens de training Timemanagement geoefend in vaardigheden die nodig zijn om effectief om te gaan met uw tijd, zoals ‘nee’-zeggen, delegeren en omgaan met deadlines.

Resultaat

Het resultaat van de training Timemanagement is dat u beter inzicht krijgt in uw manier van werken. Na de training bent u beter in staat prioriteiten te stellen. Dankzij handige tips en trucs die u tijdens de training worden verteld, bent u in staat om uw werkzaamheden beter in te richten.

Doelgroep

De training Timemanagement is voor iedereen die effectiever en efficiënter met zijn of haar tijd wil omgaan.

Trainingsinhoud

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Timemanagement. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Efficiënt omgaan met tijd
 • Uw persoonlijkheid
 • Doelen stellen
 • Tijdanalyse
 • Prioriteiten stellen
 • Assertief optreden
 • Delegeren en loslaten
 • Grenzen aangeven en bewaken
 • Omgaan met werkdruk
 • Effectieve werkorganisatie
 • Planning en agendabeheer
 • Omgaan met perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Timemanagement vindt een intake plaats. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leert u op aansprekende en interactieve wijze timemanagement in de praktijk te brengen. Op de eerste dag van de training Time management ligt de nadruk op bewustwording en inzicht in eigen gedrag. Op de tweede dag van de training ligt het accent op het vergroten van uw effectiviteit en uw manier van communiceren. Tijdens de training Timemanagement wordt veel aandacht besteed aan het vertalen van de verworven inzichten naar de eigen werksituatie.

Investering

Groepstraining:
Voordelige groepsprijzen, korting tot 60% Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
Open inschrijving:
€ 899,- excl. btw / € 989,- btw vrij
incl. trainingsmateriaal en lunch, koffie/thee
Duur: 2 dagen Inschrijven
Individueel:
Prijs in overleg Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op

Trainingsrooster

Maak hier uw keuze voor een locatie en datum voor de Training Timemanagement. Geen geschikte data? Neem dan contact met ons op: 088 - 122 55 88

Trainingsvormen

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training Timemanagement

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Timemanagement zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Timemanagement worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. Doordat de duur van de cursus korter is door de intensieve kennisoverdracht, is ze niet veel duurder dan via het open-inschrijvingsrooster. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Timemanagement

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Timemanagement

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.