Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over de onderstaande onderwerpen:

Digitale Werkplek
Soft Skills
Projectmanagement
Leren & Ontwikkelen
Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...
Blog

Nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Teams

De afgelopen maanden heeft Microsoft volop gewerkt aan nieuwe mogelijkheden binnen Teams. De 5 belangrijkste verbeteringen, die je helpen om nog efficiënter te werken met Microsoft Teams, hebben wij voor je op een rij gezet:

Door:
Robin Leijdekkers
Datum:
8/5/2020
Leestijd:
2
min
Nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Teams

1. De achtergrond aanpassen in Microsoft Teams

Sinds kort is het mogelijk om je achtergrond te vervagen maar ook andere andere achtergronden van bijvoorbeeld je favoriete vakantiebestemming of je bedrijfslogo kunnen worden weergegeven. Met aangepaste achtergronden upload je je favoriete achtergrond. Probeer jij het ook uit in je volgende gesprek?

2. Microsoft Teams vergaderingen plannen

Teams heeft een nieuwe functionaliteit. Vanaf nu kun je naast direct vergaderen ook een vergadering plannen. Super handig, zo kun je alvast vooruit werken.

3. Verbeterde Microsoft Teams mogelijkheden in webbrowser Safari

Deelnemen aan een vergadering met de Safari-browser op een Mac-computer werkt niet meer omslachtig. Met de recente verbetering werkt dit in combinatie met Teams.

4. Vergadering- en chatgrootte verhoogd naar 300 deelnemers in Microsoft Teams

Vanaf nu kun je nog meer mensen laten deelnemen aan grote vergaderingen. Microsoft heeft de capaciteit verhoogd waardoor nu 300 aanwezigen kunnen deelnemen aan de vergadering én berichten kunnen verzenden via de chat.

5. Zoeken in een kanaal of chat

Microsoft heeft de zoekfunctie van Teams geoptimaliseerd. Met de toets combinaties Ctrl + F (of Cmd + F voor de Mac) zoek je eenvoudig in één kanaal of chat. Je krijgt alleen de resultaten van het betreffende kanaal of chat te zien.

Wil je meer weten over Microsoft Teams?

De mogelijkheden van Microsoft Teams wijzigen continu. Wil jij leren hoe je de achtergrond wijzigt, vergaderingen inplant of de zoekfunctie beter benut? Een training Microsoft Teams zorgt ervoor dat je leert hoe je je eigen werkzaamheden efficiënt en effectief in kunt zetten.

Recente posts:

Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over o.a. Office 365, Projectmanagement, Soft Skills en Leren & Ontwikkelen rechtstreeks in je mailbox.

Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV