Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over de onderstaande onderwerpen:

Digitale Werkplek
Soft Skills
Projectmanagement
Leren & Ontwikkelen
Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...
Blog

Beste Opleider van Nederland 2020: ExplainiT

Op vrijdag 29 januari zijn de awards voor Beste Opleider van Nederland 2020 uitgereikt. Vol trots mogen we melden dat ExplainiT is verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2020 in de categorie Automatisering & ICT/IT. Cursisten beoordeelden ons gemiddeld met een 9.5!

Door:
Robin Leijdekkers
Datum:
2/15/2021
Leestijd:
2
min
Beste Opleider van Nederland 2020: ExplainiT

Wat is de Beste Opleider van Nederland verkiezing?

Voor de achtste keer op rij werd De Beste Opleider van Nederland verkiezing gehouden. Deelnemers laten ervaringen achter op Springest, waar bezoekers kunnen kiezen uit 89.000 leerproducten van meer dan 8.000 aanbieders, en op basis hiervan wordt de beste opleider van Nederland gekozen. Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere van de 18 categorieën. Opleiders en trainers worden door middel van cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld. Zoals Springest aangeeft: “De concurrentie is groot en deelnemers zijn kritisch; aanbieders met podiumplekken zijn dan ook bewezen vakmensen met hart voor hun professie.”

Welke categorieën zijn er?

Grote opleiders maken kans op de Beste Grote Opleider van Nederland 2020 award, terwijl kleinere opleiders kans maken op de Beste Kleine Opleider van Nederland 2019 award. Je doet mee in de ‘Grote Opleider’ categorie wanneer je maandelijks meer dan 150 deelnemers hebt. Voor trainers is er de aparte categorie: Beste Trainer van Nederland. Naast deze drie awards kan je worden benoemd tot Beste Opleider in 18 verschillende opleidingscategorieën. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen het formaat van de opleider. Voor nieuwkomers op Springest zijn twee bijzondere awards gecreëerd: Beste Nieuwe Opleider en Beste Nieuwe Trainer van Nederland. Alle opleiders en trainers die sinds dit jaar pas actief zijn maken hierin kans om te winnen.

Automatisering & ICT/IT

Het was niet de eerste keer dat ExplainiT genomineerd werd. In 2015, 2016, 2018 en 2019 werd ExplainiT ook al verkozen tot Beste Opleider van Nederland in diverse categorieën. Vorig jaar bijvoorbeeld ook in de categorie Automatisering & ICT/IT. Samen met SignOn, Skills4-IT en Westhaghe mocht ExplainiT uitvechten wie een jaar lang de felbegeerde titel Beste Opleider van Nederland mocht dragen in de categorie Automatisering & ICT/IT. Het geweldige nieuws dat ExplainiT de winnaar was, werd met grote blijdschap ontvangen!

Recente posts:

Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over o.a. Office 365, Projectmanagement, Soft Skills en Leren & Ontwikkelen rechtstreeks in je mailbox.

Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV