Behaal een hoger leerrendement bij trainingen voor de digitale werkplek

ExplainiT zet SelfGuide in bij trainingen voor applicaties van de digitale werkplek. SelfGuide is een digitaal platform met actuele microlearnings. Ontdek hoe de inzet van het platform voor, tijdens en na een training resulteert in een hoger leerrendement.

Inzet van een platform met microlearnings bij trainingen

Het programma van een training is te bekijken in SelfGuide. Per onderwerp van het programma zijn geschikte microlearnings weergegeven. Medewerkers hebben voor, tijdens en na de training volledige toegang tot de microlearnings op het platform.

Een microlearning in SelfGuide bestaat uit meerdere stappen. Iedere stap omvat een schermafbeelding, actie, titel en beschrijving. Schermafbeeldingen zijn verduidelijkt voor medewerkers door delen te verbergen en annotaties toe te voegen.

Het oefenen van microlearnings in SelfGuide is mogelijk zonder weergave van acties, titels, beschrijvingen en annotaties. Ter ondersteuning kunnen medewerkers hints ontvangen. De eindscore geeft aan of een medewerker de microlearning beheerst.

Reguliere training vs. een training met SelfGuide

Reguliere training
Training met SelfGuide
Demonstratie van een applicatie
Oefenen met een applicatie
Interactie met een trainer
Voor, tijdens en na een training digitaal oefenen
Testen van kennis en vaardigheden met scores
Actieve borging met digitaal naslagwerk
Inzetten van microlearnings op maat

SelfGuide Platform

Microlearnings in SelfGuide worden voor, tijdens en na een training gebruikt. Medewerkers doen kennis op door microlearnings te volgen, testen kennis aan de hand van oefeningen en profiteren van naslagwerk om kennis te borgen. Op aanvraag is het mogelijk om microlearnings op maat voor je eigen organisatie te (laten) ontwikkelen.

Arduwan Samandar
Programmamanager
📞 088-122 55 88

Wil je meer weten over de inzet van SelfGuide bij trainingen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV