Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over de onderstaande onderwerpen:

Digitale Werkplek
Soft Skills
Projectmanagement
Leren & Ontwikkelen
Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...
Blog

Zet je opleidingsbudget van 2023 in voor een training in 2023 of 2024

Veel organisaties bieden medewerkers een opleidingsbudget voor het volgen van een training of cursus. Hiermee kunnen medewerkers kennis en vaardigheden ontwikkelen. Uit onderzoek van NIDAP en Studytube blijkt dat 40% van de organisaties en medewerkers het opleidingsbudget niet (volledig) besteden. Beschik jij of je organisatie nog over resterend opleidingsbudget voor 2023? Ontdek hoe je dit inzet voor een training in 2023 of 2024!

Door:
Mart Velthuis
Datum:
11/23/2023
Leestijd:
3
min
Zet je opleidingsbudget van 2023 in voor een training in 2023 of 2024

Hoe zet je opleidingsbudget van 2023 in voor een training in 2023 of 2024?

1) Kies één van de 140 trainingen uit ons aanbod of bekijk de last-minute deals verderop in dit artikel.

2) Schrijf je voor 28 december 2023 via onze website in voor een training. Vermeld in de laatste stap van de inschrijving bij de opmerkingen dat je de factuur in 2023 wil ontvangen.

3) Ontvang de factuur voor 31 december 2023.

Gratis en vrijblijvend opleidingsadvies

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze ervaren adviseurs, trainers en consultants helpen je graag bij het maken van een keuze. Neem geheel vrijblijvend contact op via onze website, info@explainit.nl of 088 – 122 55 88.

Incompany en maatwerk

Wil je met het opleidingsbudget van de organisatie incompany- of maatwerktrainingen organiseren? Ook hiervoor geldt dat je de factuur in 2023 kunt ontvangen! Hierbij bepaal je in 2024 zelf welke training(en) je op een datum naar keuze wil organiseren.

Mogelijkheden van jouw organisatie

Veel medewerkers weten vaak niet eens of (en hoeveel) opleidingsbudget hun organisatie beschikbaar stelt. Een gemiste kans! Je kunt namelijk zonder persoonlijke kosten te maken je carrière een boost geven! Weet je niet hoe het zit? Bekijk je arbeidsvoorwaarden of vraag het na bij je HR-afdeling en/of je leidinggevende.

Waarom jezelf ontwikkelen?

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Daarnaast zorgt werken aan je persoonlijke ontwikkeling voor nieuwe energie, motivatie en meer werkplezier. Wie een diploma of certificaat bezit, toont aan over bepaalde kennis en vaardigheden te beschikken. Handig voor als je op zoek bent naar een (andere) baan of wilt doorgroeien bij je huidige werkgever.

Recente posts:

Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over o.a. Office 365, Projectmanagement, Soft Skills en Leren & Ontwikkelen rechtstreeks in je mailbox.

Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV