Training Zelfmanagement

Home  / Trainingen / Zelfmanagement

Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid en ervaart stress door een hoge werkdruk. Je raakt grip kwijt op jouw eigen zaken en wilt deze graag terug. Met de training Zelfmanagement leer je effectief grenzen te stellen en breng je meer structuur aan in jouw werk. Je vergroot de capaciteit tot zelfmanagement, functioneert beter en vergroot ook jouw emotionele intelligentie.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Zelfmanagement. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Effectief tijdsbeheer
  • Prioriteiten stellen
  • Persoonlijke doelen formuleren
  • Assertiviteit
  • Geven en ontvangen van feedback
  • Persoonlijke verbeter- en sterke punten
  • Persoonlijke emoties

Resultaat

Na afloop van de cursus Zelfmanagement kent je jouw persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je bent creatiever, waardoor je makkelijker reageert op anderen, juist in lastige situaties weet je zelfmanagement beter toe te passen. Ook weet je om te gaan met kritiek, conflicten en weerstanden en kom je voor jezelf op zonder de relatie met de ander onder druk te zetten. Je brengt structuur aan in je werk, besteedt je tijd efficiënt en bent beter in zelfsturing. Je communiceert helder, houd je aan de afspraken en bereikt de doelen van jouw organisatie op een gezonde manier door middel van zelfmanagement.

Doelgroep

De doelgroep voor de training Zelfmanagement zijn mensen die in het dagelijks werk doorgaans goed functioneren, maar je wil meer grip krijgen op jouw functioneren met anderen. Ook wil je jouw grondigheid en efficiency beter in balans brengen en ben je bereid kritisch naar je persoonlijkheid en gedrag te kijken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training Zelfmanagement is zeer praktijkgericht. In de training ben je vaak bezig met rollenspelen en met diverse casussen krijg je handvatten aangereikt om je zelfmanagement naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens ga je aan de slag met praktische en direct toepasbare oefeningen.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Zelfmanagement?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Zelfmanagement wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Zelfmanagement een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.