Training Zakelijk Duits

Home  / Trainingen / Zakelijk Duits

De Nederlandse economie is voor een belangrijk deel afhankelijk van de handelsrelaties met Duitsland. Je wilt met jouw Duits goed voor de dag komen en op correcte wijze gebruik maken van handige zinnen en uitdrukkingen. Leer op de training Zakelijk Duits succesvol te gebruiken in een zakelijke omgeving. Je hebt de Duitse taal ook nodig als het gaat om telefoneren, zakelijke gesprekken voeren, bezoek ontvangen en basisvaardigheden in schrijven. In deze praktijkgerichte training verbeter je zakelijk Duits op zeer effectieve wijze. Je leert de taal snel en efficiënt met deze training Zakelijk Duits en zult met meer vertrouwen Duits spreken in een zakelijke omgeving.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Zakelijk Duits. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op de praktijksituatie af te stemmen.

  • Telefonische vaardigheden
  • Presenteren van jezelf
  • Presenteren van de organisatie
  • Bezoek ontvangen
  • Schrijfvaardigheid

Resultaat

Na de training Zakelijk Duits spreek je met meer zelfvertrouwen Duits. Je leert de taal vloeiender spreken en je luistervaardigheid neemt aanzienlijk toe. Je woordenschat wordt uitgebreid en je leert de taal te gebruiken in zowel het zakelijke verkeer als in sociale contacten. Je werksituatie staat daarbij zo veel mogelijk centraal.

Doelgroep

De training Zakelijk Duits is bestemd voor iedereen die binnen zijn functie in contact komt met de Duitse taal.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Zakelijk Duits vindt een intake plaats. Hierin worden jouw persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Aan de hand van deze persoonlijke leerdoelen ga je met een ervaren trainer de interactieve training Zakelijk Duits tegemoet. Je past het geleerde in de cursus direct toe in uitdagende oefeningen. Je test je tekstbegrip, beargumenteert jouw mening of krijgt opdracht om iets mondeling te verwoorden. Kortom, je gaat de taal meteen actief gebruiken. Want alleen zo leer je de taal echt!

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1199,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Zakelijk Duits?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Zakelijk Duits wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Zakelijk Duits een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.