Training Wervende Teksten Schrijven

Home  / Trainingen / Wervende Teksten Schrijven

Wil je met krachtige teksten jouw lezers enthousiast maken en overtuigen? Wil je meer halen uit de communicatie naar belanghebbenden? Of wil je meer klanten overhalen tot de aanschaf van jouw product of dienst? Dan is deze training Wervende Teksten Schrijven iets voor jou.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Wervende Teksten Schrijven. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Verkoopprincipes en –tactieken toepassen
  • Soorten tekststructuren
  • Systematisch voorbereiden
  • Hoe trek je op creatieve wijze de aandacht van je lezers?
  • Inspelen op behoeftes en emoties
  • Verkoopinformatie krachtig en klantgericht presenteren
  • Tips en tricks
  • Praktijkvoorbeelden

Resultaat

Na afloop van deze training beschik je over alle handvatten die je nodig hebt zodat je goede wervende teksten kan schrijven. Je kunt verkoopprincipes en –tactieken toepassen in je teksten, slim inspelen op de behoeftes en emoties van je lezers. Je bent in staat om commercieel, to-the-point en overtuigend te formuleren.

Doelgroep

Iedereen die commercieel wervende teksten schrijven wil, het effect van de teksten wil verhogen of nieuwe schrijf ideeën op wil doen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training start met een schriftelijke intake, waarin je jouw persoonlijke doelstellingen aangeeft. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van wervende teksten schrijven kennen aan de hand van diverse praktijksituaties. Er kunnen te allen tijde vragen gesteld worden, die de trainer dan zal beantwoorden. Verder geeft de trainer nuttige tips zodat u goede wervende teksten schrijven kunt.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Wervende Teksten Schrijven?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Wervende Teksten Schrijven wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Wervende Teksten Schrijven een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.