Training Verzuimgesprekken Voeren

Home  / Trainingen / Verzuimgesprekken Voeren

Ziekteverzuim wordt door vele factoren bepaald. Verzuim kan te maken hebben met persoonlijke omstandigheden, maar ook met organisatieaspecten en het gevoerde ziekteverzuimbeleid. Deze training Verzuimgesprekken Voeren heeft een zeer compleet programma, waarin jouw eigen praktijk steeds centraal staat. Alle aspecten komen aan de orde om op professionele wijze verzuimgesprekken te voeren.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Verzuimgesprekken Voeren. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • Regie voeren in het contact met de zieke werknemer
  • Goed communiceren en samenwerken met de bedrijfsarts
  • Doelen en tactieken bepalen voor de gesprekken
  • Een bedrijfsstrategie bij ziekteverzuim ontwikkelen
  • Vaardigheden hanteren voor de verschillende contactmomenten en gesprekken

Resultaat

Je leert de tactieken en vaardigheden, waarmee je het verzuimgedrag van medewerkers positief kunt beïnvloeden in de verschillende fasen van het verzuim.

Doelgroep

Deze training Verzuimgesprekken Voeren is bestemd voor leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, verzuimcoördinatoren en iedereen die vanuit zijn functie te maken heeft met ziekteverzuim.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Theorie en praktijk worden in hoog tempo afgewisseld. Er wordt intensief met praktische cases geoefend. Je gaat actief aan de slag met opdrachten, waarmee de verschillende programmaonderdelen duidelijk en helder worden toegepast in dagelijkse praktijksituaties.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Verzuimgesprekken Voeren?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Verzuimgesprekken Voeren wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Verzuimgesprekken Voeren een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.