Training Verbeteren van Teams

Home  / Trainingen / Verbeteren van Teams

Een succesvol team dat effectief en met plezier samenwerkt. Iedere leidinggevende tekent ervoor. Maar de werkelijkheid is vaak anders. In deze training leer je hoe je door coachend leidinggeven een zelfsturend team kunt vormen dat zich inzet voor een optimaal gezamenlijk resultaat.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Verbeteren van Teams. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • Werking van zelfsturende teams
  • Je invloed op het team
  • Motivatiefactoren voor optimaal teamfunctioneren
  • Teamrollen en teamontwikkeling
  • Kenmerken van succesvolle teams
  • Communicatie en besluitvorming binnen een team
  • Conflicten binnen een team
  • Coaching en motiveren van een team
  • Teambuildingstechnieken
  • Inspirerend leiderschap

Resultaat

Je kunt de kwaliteiten van jouw teamleden optimaal tot hun recht laten komen en kunt ze meer inzetten voor het gezamenlijke resultaat. Je kunt belemmeringen in het functioneren van het team behendiger hanteren en systematisch beïnvloeden. Je bent in staat om adequate interventies te plegen om de gewenste samenwerking te stimuleren. Je vergroot het leervermogen van jezelf en jouw team.

Doelgroep

Je bent deel van een team (projectteam, afdelingsteam, werkgroep, managementteam) en je wilt het team sterker ontwikkelen, waarbij je maximaal gebruik maakt van de aanwezige kwaliteiten van de teamleden.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek met de trainer bespreekt je jouw achtergrond, beweegreden om deel te nemen en wederzijdse verwachtingen. Samen formuleer je leerdoelen, mogelijk met behulp van een online competentiescan. Je krijgt trainingsmaterialen mee en in veel gevallen ook een opdracht.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1549,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Verbeteren van Teams?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Verbeteren van Teams wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Verbeteren van Teams een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.