Training TMap® Suite Test Master

Home  / Trainingen / TMap® Suite Test Master

De wereld van IT verandert snel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Time-to-market en kostenreductie worden met de dag belangrijker. Deze ontwikkelingen worden soms gezien als een bedreiging voor de kwaliteit van de ontwikkelde softwareproducten. Met een mens-gedreven en kwaliteitsgerichte aanpak biedt deze manier van werken de kans om de kwaliteit van software te verbeteren.

De TMap® Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap® om in een nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen. De methode heeft een lange geschiedenis: TMap® is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen TMap® toe. De TMap® Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training TMap® Suite Test Master. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

 • Managen van de overall testactiviteiten
 • Opstellen van het mastertestplan
 • Business Driven Test Management
 • TMAP HD en de quality-driven aanpak
 • Begroten van testprojecten
 • Testvariëteiten en -approaches
 • Acceptatie- en systeemtesten
 • Bevindingenprocedure
 • Toets-technieken
 • Kwaliteitsbeleid en -maatregelen
 • Ondersteunende processen
 • Inrichten testorganisaties
 • Testomgevingen en -tools
 • Testen in een agile omgeving

Resultaat

Een Test Master kan in diverse testgebieden patronen herkennen. Na het doorlopen van de TMap® Suite Test Master training kun je:

 • Het testveld vanuit verschillende perspectieven overzien en doorgronden;
 • De verschillende bouwstenen integreren;
 • De samenhangende mogelijkheden en risico’s herkennen;
 • Problemen oplossen en besluiten nemen.

Doelgroep

Het examen TMap® Suite Test Master is vooral bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met informatiserings-projecten bezig zijn: testmanagers, testcoördinatoren en testconsultants/-adviseurs. Hiernaast is de module ook interessant voor bijvoorbeeld Testleiders, Kwaliteitsmanagers, EDP Auditors en (Test)Afdelingsmanagers.

Voorkennis

Je beschikt over voorkennis op het niveau van de TMap® Suite Test Engineer. Uitgebreide ervaring met gestructureerd testen is gewenst. Functionele basiskennis van informatica wordt als bekend verondersteld.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht voor de training TMap® Suite Test Master. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je jouw talenten optimaal te benutten. De training kent een zeer praktische aanpak. Naast korte theoretische beschouwingen wordt er veel gewerkt met praktische oefeningen en situaties.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Deze training kan ook gevolgd worden inclusief examen. De kosten voor dit examen zijn op aanvraag beschikbaar. Om het examen succesvol af te ronden is zelfstudie tussen de trainingsdagen noodzakelijk. Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training TMap® Suite Test Master?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training TMap® Suite Test Master wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training TMap® Suite Test Master een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.