Training TMap® Suite Test Engineer
(TMPF)

Home  / Trainingen / TMap® Suite Test Engineer (TMPF)

Tijdens de training TMap® Suite Test Engineer ga je aan de slag met verschillende test ontwerptechnieken en leer je ketentesten uitvoeren. Verder leer je de Business Driven Test Management aanpak en de adaptieve testmethode toepassen. Na afloop van de training TMap® Suite Test Engineer heb je een fundamentele basis om als zelfstandig tester aan de slag te gaan.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training TMap® Suite Test Engineer (TMPF). Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Inleiding TMap®
  • Resultaatgericht testen en testprincipes
  • Test ontwerptechnieken
  • Adaptieve testmethode
  • Het ontwerpen van testen
  • Ketentesten uitvoeren
  • Vaardigheden en gedrag voor testprofessionals
  • Analyse en rapportage

Resultaat

Tijdens de training TMap® Suite Test Engineer ontwikkel je kennis en inzicht in de fasering van het testproces. Natuurlijk komen de basistechnieken en testontwerptechnieken ook aan bod, zodat je deze in jouw eigen omgeving kunt toepassen. De training bereidt je tevens voor op het examen TMap® Suite Test Engineer.

Doelgroep

De training TMap® Suite Test Engineer is bedoeld voor testers met 0-1 jaar werkervaring en zich graag verder wil ontwikkelen in de rol van tester.

Voorkennis

Enige voorkennis op het gebied van systeemontwikkeling en testen is noodzakelijk om de training TMap® Suite Test Engineer te kunnen volgen.

Werkwijze

De training TMap® Suite Test Engineer leidt op voor het gelijknamige examen en gaat in op de basisprincipes van testen en testontwerpen. De theorie wordt afgewisseld met groepsopdrachten en ondersteunende cases. Door de opdrachten en de examentraining wordt je grondig voorbereid op het examen. De training wordt verzorgd door een ervaren trainer met een brede praktijkervaring.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1299,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Deze training kan worden afgerond met een officieel TMap® Suite Test Engineer examen. De kosten voor dit examen zijn op aanvraag beschikbaar. Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop altijd een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training TMap® Suite Test Engineer (TMPF)?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training TMap® Suite Test Engineer (TMPF) wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training TMap® Suite Test Engineer (TMPF) een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.