Training Strategisch Beïnvloeden

Home  / Trainingen / Strategisch Beïnvloeden

Ook in jouw organisatie wordt een spel gespeeld. Hoe speel je hierin succesvol mee, zonder frustraties? Waar zitten de mensen die een rol spelen bij het bereiken van je doel? Hoe kunt je hen (informeel) beïnvloeden? Leer het in deze training Strategisch Beïnvloeden!

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Strategisch Beïnvloeden. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Confrontatie beïnvloedingsfrustraties
  • Ontdek je huidige wijze van beïnvloeden
  • Vergroting van inzicht besluitvormingsprocessen
  • Intensief beïnvloeden
  • Verschillende vormen van beïnvloeding

Resultaat

Na afloop van de training Strategisch Beïnvloeden weet je hoe je op strategische wijze kunt beïnvloeden en heb je hiermee je eigen effectiviteit verhoogd. Je begrijpt en doorziet het krachtenveld binnen je organisatie en hebt inzicht in je eigen rol binnen deze context. Het gaat om zaken als belangen, macht en overtuigingen. Zowel de formele als de informele organisatie binnen je bedrijf heb je doorgrond. Je weet wanneer je voorkeursstijl van beïnvloeden niet effectief genoeg is. Je past je wijze van beïnvloeden aan op basis van de situatie of aan je medespelers en bereikt daarmee optimaal effect.

Doelgroep

Je bent manager, projectleider of verandermanager en je hebt hierin enige ervaring. Je kunt putten uit ruime casuïstiek op het gebied van uitoefenen van invloed en je wilt op strategische wijze optimaal invloed uitoefenen op het realiseren van je eigen doelstellingen of projecten. Je functioneert op tactisch niveau om met je afdelingen doelen te bereiken, je oefent op strategisch niveau invloed uit op ontwikkelingen of concrete projecten. Je bent enthousiast en nieuwsgierig en bereid kritisch naar jezelf te kijken en je staat open voor een persoonlijke uitdaging om resultaat te boeken op tactisch en strategisch niveau.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Actuele praktijkvraagstukken en -opdrachten vormen de kern van deze training. Tijdens de bijeenkomsten wissel je ervaringen uit met medecursisten en met je docent. Daardoor kun je met praktische inzichten direct aan de slag in je eigen werkomgeving.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Strategisch Beïnvloeden?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Strategisch Beïnvloeden wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Strategisch Beïnvloeden een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.