Training Social Media Strategie

Home  / Trainingen / Social Media Strategie

Bij het gebruik van Social Media is het van belang dat je stil staat bij de wijze van communiceren naar buiten. Tijdens de training Social Media Strategie komt dit naar voren evenals de verschillende Social Media en de momenten waarop je gebruik maakt van een platform. Tijdens de training leer je onder andere zinvolle tips, trucs en handvatten. De theorie, tips, trucs en praktijkvoorbeelden zorgen voor een fundament om een gedegen Social Media strategie op te stellen aan de hand van deze training.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Social Media Strategie. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Visie op Social Media
 • De invloed van Social Media op de maatschappij, communicatie en marketing
 • Social Media strategie en tactiek
 • Social Media als onderdeel van de marketing en communicatie strategie
 • Doelen en doelgroepen
 • Verschillende deelnemersniveau ’s
 • Reputatiemanagement
 • Social Media policy
 • Richtlijnen en verantwoordelijkheid voor medewerkers
 • Organisatie van Social Media
 • Organisatie- structuur en cultuur
 • Overtuigen/draagvlak binnen de organisatie
 • Verandermanagement

Resultaat

Na afloop van de training Social Media Strategie heb je kennis van de verschillende Social Media. Je weet hoe en op welk moment je de verschillende platformen in kunt zetten. Je bent in staat de kansen en bedreigingen van Social Media voor je organisatie te interpreteren.

Doelgroep

De doelgroep voor deze training Social Media Strategie bestaat uit mensen die Social Media op een effectieve en efficiënte manier in willen gaan zetten en daarbij gebruik willen maken van de tools van Social Media strategie.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je tijdens de training Social Media Strategie de praktische en zakelijke kant van de Social Media kennen. Er kunnen gedurende de training te allen tijde vragen gesteld worden, die deze trainer dan zal beantwoorden. Verder geeft de trainer tijdens de training nuttige tips over hoe professioneel om te gaan met Social Media.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Social Media Strategie?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Social Media Strategie wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Social Media Strategie een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.