Training Skype

Home  / Trainingen / Skype

De training Skype voor Bedrijven gaat over het software pakket Skype. Skype voor Bedrijven geeft organisaties de mogelijkheid om effectiever en efficiënter samen te werken in een veilige omgeving. Interactie staat centraal bij het gebruik van Skype. Ga jij binnenkort werken met Skype voor Bedrijven of werk je er al mee, maar ben je nog niet helemaal wegwijs? De training Skype voor Bedrijven zorgt voor de nodige kennis om Skype voor bedrijven optimaal te kunnen gebruiken.

Programma

De training Skype voor Bedrijven is praktisch van aard, je gaat echt zelf aan de slag en je leert hoe jij Skype kan inzetten. Het is dan ook mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Chat berichten

 • Aanmelden;
 • Personaliseren van contactinformatie;
 • Contactpersonen beheren;
 • Werken met groepen;
 • Conversatie met meerdere personen;

Vergaderen met skype

 • Telefonische vergadering starten;
 • Groepsgesprekken;
 • Wachtrij en gespreksverdeling;
 • Conference call starten;
 • Externe gebruikers uitnodigen;

Integratie

 • Gebruik van programma’s; PowerPoint, Outlook, White Board, peiling, vragen en antwoorden;
 • Mobiele toepassing telefoons & tablets;
 • iPhone en Android.

Conversaties beheren

 • Gesprek in een vergadering veranderen;
 • Gesprek veranderen in videogesprek;
 • Gesprek veranderen in telefoongesprek;
 • Een gesprek of vergadering beëindigen;
 • Gesprekken opnemen en afspelen.

Resultaat

Na afloop van de training Skype voor Bedrijven ken je de voordelen, functies en toepassingen die er zijn in het pakket en hoe je dit kunt implementeren in je eigen organisatie. Hierdoor ben je in staat om de communicatie directer, sneller en effectiever te maken en de informatie uitwisseling tussen teams te verbeteren.

Doelgroep

Voor iedereen die wil leren werken met Skype voor Bedrijven of die meer willen halen uit de mogelijkheden van het pakket.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training te verzorgen. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van Skype, aan de hand van diverse praktijksituaties. Er kunnen te allen tijde vragen gesteld worden, die de trainer dan zal beantwoorden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 459,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Skype?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Skype wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Skype een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.