Training SharePoint Overview

Home  / Trainingen / SharePoint Overview

De training Microsoft SharePoint Overview is gericht op IT managers die willen weten wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor hun organisatie. Tijdens de training worden niet alleen alle mogelijkheden van SharePoint behandeld maar ook zaken als de consequenties voor de infrastructuur komen aan bod.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training SharePoint Overview. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

 • Inleiding Microsoft SharePoint
 • Webonderdelen
 • Sites, Lijsten, bibliotheken
 • Zoeken
 • Workflows
 • Formulieren
 • Integratie met Office
 • Data ontsluiten (BDC)
 • Business Intelligence & Excel Services
 • SharePoint Designer
 • Voordelen van Microsoft SharePoint voor uw business
 • SharePoint in uw infrastructuur
 • Consequenties van een SharePoint implementatie

Resultaat

Na afronding van de training ben je bekend met de mogelijkheden en functionaliteiten. Hierdoor weet je hoe je tijdwinst kunt behalen binnen jouw werkzaamheden.

Doelgroep

Deze training is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in, of gaat werken met Microsoft SharePoint. Tijdens deze training krijg je inzicht in de mogelijkheden van Microsoft SharePoint en ontdek je de mogelijkheden van SharePoint voor jouw bedrijf. De Microsoft SharePoint Overview training wordt veel gevolgd door Projectleiders, ICT Managers en afdelingsmedewerkers die betrokken zijn bij de beslissing om wel of niet SharePoint te implementeren.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de Microsoft SharePoint Overview training vindt er een intake plaats. Tijdens deze intake worden je specifieke wensen en leerdoelen in kaart gebracht zodat de trainers van ExplainiT de training hierop kunnen aanpassen. Tijdens de training ligt de nadruk op het verhogen van je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft SharePoint. Er wordt veelal gebruik gemaakt van praktijksituaties, waardoor je het geleerde makkelijker kunt toepassen in je eigen situatie. De ervaren SharePoint trainer leert je de belangrijkste aspecten van een SharePoint implementatie maar ook welke extra’s Microsoft SharePoint je kan bieden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 489,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training SharePoint Overview?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training SharePoint Overview wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training SharePoint Overview een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.