Training SharePoint eindgebruikers

SharePoint is een platform dat steeds meer zijn intrede doet in bedrijven. Van medewerkers vereist dit een andere manier van werken. Documenten worden centraal opgeslagen, waardoor op diverse plaatsen binnen een organisatie uw documenten zijn te raadplegen. Training SharePoint voor eindgebruikers leert u hier optimaal mee om te gaan.

Resultaat

Na afloop van de training SharePoint weet u wat SharePoint is en hoe u hiermee om kunt gaan. U kunt documenten indienen en ophalen. U weet hoe u moet zoeken naar documenten en hoe u formulieren kunt gebruiken.

Doelgroep

De training SharePoint voor eindgebruikers, is ingericht op eindgebruikers van een SharePoint omgeving.

Trainingsinhoud

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training SharePoint voor eindgebruikers. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Structuur van SharePoint
 • Sites
 • Webonderdelen
 • Bibliotheken
 • Lijsten
 • Verschillende weergaven
 • Zoekfunctie
 • Geven van gebruikers rechten
 • Uitchecken documenten
 • Formulieren
 • Ontwerpen van een portal structuur

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde cursus te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training. Hierdoor zal er een cursus ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Investering

Groepstraining:
Voordelige groepsprijzen, korting tot 60% Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
Open inschrijving:
€ 489,- excl. btw / € 539,- btw vrij
incl. trainingsmateriaal en lunch, koffie/thee
Duur: 1 dag Inschrijven
Individueel:
Prijs in overleg Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
E-learning

Verschillende praktijkgerichte video’s. Bekijk e-learning.

Trainingsrooster

Maak hier uw keuze voor een locatie en datum voor de Training SharePoint eindgebruikers. Geen geschikte data? Neem dan contact met ons op: 088 - 122 55 88

Trainingsvormen

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training SharePoint voor eindgebruikers

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training SharePoint voor eindgebruikers zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus SharePoint voor eindgebruikers worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining SharePoint voor eindgebruikers

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training SharePoint voor eindgebruikers

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

 • E-learning SharePoint voor eindgebruikers

  Met E-learning kunt u op uw eigen tempo en op elk gewenst moment trainen. ExplainiT biedt verschillende E-learning oplossingen. Deze dienen als volwaardige losstaande trainingen of als aanvulling op andere trainingsvormen. Bekijk de mogelijkheden.