Training Re-Integratie Management

Home  / Trainingen / Re-Integratie Management

Ziek zijn is voor de werknemer niet prettig, maar ook niet voor de werkgever. Bij langdurige ziekte of zelfs arbeidsongeschiktheid wordt het nog vervelender. De Wet Verbetering Poortwachter is bedoeld om op een goede wijze om te gaan met langdurig verzuim door ziekte. Deze wet vraagt van zowel werkgever als werknemer om zich samen met arbodienst of gecertificeerde bedrijfsarts in te spannen om de werknemer weer zo snel mogelijk terug te brengen in het arbeidsproces. Tijdens de training Re-Integratie Management leert je hoe je de Wet Verbetering Poortwachter kunt toepassen in je eigen praktijk.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Re-Integratie Management. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Contact onderhouden met een zieke werknemer
  • Hoe om te gaan met onderbezetting binnen de organisatie
  • Rechten en plichten

Resultaat

Na afloop van de training heb je inhoudelijke kennis opgedaan over de Wet Verbetering Poortwachter en kun je deze kennis toepassen in de praktijk.

Doelgroep

De training is bedoeld voor leidinggevenden en HR medewerkers die zich bezig houden met verzuim en de Wet Verbetering Poortwachter.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Re-Integratie Management bieden wij deelnemers de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Op het intakeformulier geeft de deelnemer aan wat zijn of haar leerdoelen en wensen zijn en wordt het huidige kennisniveau gepeild. Op deze wijze is het voor de trainers van ExplainiT mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de deelnemer.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Re-Integratie Management?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Re-Integratie Management wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Re-Integratie Management een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.