Training Presenteren op de iPad

Home  / Trainingen / Presenteren op de iPad

Valt het jou ook op dat de iPad steeds vaker op tafel wordt gelegd tijdens zakelijke gesprekken? Het komt namelijk gelikt over om te presenteren op de iPad of om opeens tijdens het gesprek je klant te verbazen met een coole infographic, maar hoe? Bij ExplainiT kun je het maximale uit de iPad halen tijdens de training als het gaat om het geven van een gelikte presentatie. Niet alleen de tools maar ook ‘hoe geef ik nu een goede presentatie’ is een onderdeel van deze training.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Presenteren op de iPad. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Korte intro iPad
  • Tools (kabels, Apple tv, iPhone, beamer, Tv)
  • Apps voor het maken en geven van een presentatie (Prezi, Keynote, Quickoffice pro)
  • Het maken van een presentatie
  • Tips en trucs
  • Leren presenteren met behulp van de iPad
  • Do’s en dont’s
  • 2 Screens
  • Gebruik van de cloud

Resultaat

Na afloop van de training kunt u een overtuigende presentatie maken en geven met behulp van de iPad.

Doelgroep

De doelgroep voor de training Presenteren op de iPad, zijn gebruikers die regelmatig presentaties geven of gaan geven en daar hun iPad voor willen gebruiken.

Voorkennis

Voor de training Presenteren op de iPad is geen specifieke voorkennis nodig.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Presenteren op de iPad worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training verzorgen. De iPad dient voor de training Presenteren op de iPad voorzien te zijn van de meest recente iOS update.

 

Optioneel inclusief iPad

Het is mogelijk een iPad te ontvangen bij deze training tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Presenteren op de iPad?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Presenteren op de iPad wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Presenteren op de iPad een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.