Training Persoonlijke Effectiviteit

Home  / Trainingen / Persoonlijke Effectiviteit

Tijdens de training Persoonlijke Effectiviteit leer je hoe je doelgericht en slagvaardig te werk kunt gaan. Je wil meer aandacht krijgen voor de werkzaamheden binnen je organisatie die jij belangrijk vindt. Ook wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten. In deze zeer inspirerende training leer je beter naar jezelf te luisteren, constructief op te treden en jezelf te managen. Je werkt doelgerichter aan betere resultaten voor jezelf en je organisatie!

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Persoonlijke Effectiviteit. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Effectieve werkorganisatie
 • Persoonlijke kernkwaliteiten
 • Zelfanalyse
 • Inzetten van je kwaliteiten
 • Assertief gedrag en communiceren
 • Feedback geven en ontvangen
 • Effectief beïnvloeden
 • Omgaan met weerstanden
 • Conflicten en belangentegenstellingen
 • Effectief onderhandelen
 • Timemanagement
 • Intervisie
 • Persoonlijk actieplan

Resultaat

In de training Persoonlijke Effectiviteit leer je je doelstellingen op slagvaardige wijze te realiseren. Je bent in staat je doelen te formuleren, gaat prettiger en effectiever om met je collega’s. Je kent je talenten en capaciteiten, maar ook je sterke en zwakke punten. Je beschikt over een aantal concrete methoden en technieken die je optimaal in staat stellen meer uit jezelf te halen. Ook ben je beter in staat doelmatiger, effectiever en succesvoller te opereren en te handelen.

Doelgroep

Deze training Persoonlijke Effectiviteit is speciaal ontwikkeld voor iedereen die effectiever zijn dagelijkse werkzaamheden uit wil voeren.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Persoonlijke Effectiviteit vindt een intake plaats. Hierin worden je leerdoelen in kaart gebracht. Het groepsproces, de opdrachten en de persoonlijke feedback tijdens de training Persoonlijke Effectiviteit geven veel inzicht in je gedragsstijlen en de effecten hiervan op anderen. Je oefent individueel en in kleine groepen met persoonlijke en sociale vaardigheden, waarbij je je eigen cases kunt inbrengen.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Persoonlijke Effectiviteit?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Persoonlijke Effectiviteit wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Persoonlijke Effectiviteit een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.