Training Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren

Home  / Trainingen / Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren

De uiteindelijke kwaliteit en het resultaat van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) hangt sterk af van hoe je als leidinggevende met je medewerkers in gesprek gaat over hun ontwikkeling. Lukt het jou om de echte drijfveren boven tafel te krijgen? Kun je een helder beeld geven van de doelen van de (toekomstige) organisatie? Welke (on)mogelijkheden voorzie je voor de medewerker? En hoe geef je vervolg aan gemaakte afspraken en monitor je deze? In deze training POP Gesprekken Voeren leer je hoe je van POP meer kunt maken dan een papieren tijger.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training POP Gesprekken Voeren. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Invoering en succesvolle toepassing van de POP’s
  • Effectieve voorbereiding op het gesprek
  • Doel, opbouw en inhoud van het gesprek
  • Jouw rol en houding tijdens het gesprek
  • Relevante gespreksvaardigheden en interviewtechnieken

Resultaat

Na de training POP Gesprekken Voeren weet je effectief invulling te geven aan het Persoonlijk Ontwikkel Plan-/loopbaangesprek. De plaats van dit gesprek binnen de HRM-jaarcyclus is jou bekend. Je weet wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen de diverse personeelsgesprekken. Je hebt inzicht in je rol en houding tijdens de POP-/loopbaangesprekken en beschikt over relevante gespreksvaardigheden.

Doelgroep

Training POP Gesprekken Voeren is voor leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in het voeren van POP- en loopbaangesprekken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Je maakt kennis met het POP stappenmodel en oefent alle aspecten van het POP gesprek: de voorbereiding, het POP gesprek zelf, het afspraken maken en de monitoring. Je kunt praktijksituaties inbrengen in oefeningen met een trainingsacteur.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.