Training Papierloos Vergaderen met de
iPad

Home  / Trainingen / Papierloos Vergaderen met de iPad

Voor de meeste medewerkers is het veelal routine om vergaderingen op papier bij te houden. Echter wordt er voor vergaderingen steeds vaker gebruik gemaakt van de iPad voor papierloos overleg en werken. De huidige apps maken de overstap naar het papierloze kantoor steeds gemakkelijker. Bovendien blijkt digitaal werken in de praktijk veel efficiënter en productiever, als je maar de juiste kennis en tools hebt.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Papierloos Vergaderen met de iPad. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Stel de doelstellingen voor het gebruik van de iPad persoonlijk en als team
  • Selecteer de juiste vergader apps om: te annoteren, documenten te bewerken en de vergadering voor te bereiden
  • Selecteer de juiste vergader apps om: vergaderdossiers beschikbaar te stellen aan deelnemers, van SharePoint tot mailen en van dropbox tot vergaderapp.
  • Aan de slag met papierloos vergaderen in de praktijk
  • Tips voor tijdens de vergadering
  • Welke stukken hoe lang bewaren op de iPad
  • Actielijsten
  • Een kritische blik op je vergaderingen
  • De volgende stap: papierloos vergaderen met de iPad.

Resultaat

Na afloop van de training weet je welke apps handig zijn voor het delen, openen en bewerken van vergaderstukken. Maar ook het digitaal archiveren van documenten en dossiers zorgt ervoor dat je echt papierloos met de iPad kunt werken.

Doelgroep

De doelgroep voor de training zijn gebruikers die een begin willen maken met papierloos vergaderen, het maximale rendement uit hun iPad willen halen en onder andere een antwoord willen hebben op de vraag: hoe kunnen notulen van de vorige vergadering op de iPad het beste en liefst direct bewerkt en gedistribueerd worden.

Voorkennis

Voor de training Papierloos Vergaderen met de iPad is geen specifieke voorkennis nodig.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Papierloos Vergaderen met de iPad worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Papierloos Vergaderen met de iPad te verzorgen. De tablet dient voor de training voorzien te zijn van de meest recente iOS update. Indien er bedrijfsspecifieke apps behandeld moeten worden dit graag vermelden op het intakeformulier.

 

Optioneel inclusief iPad

Het is mogelijk een iPad te ontvangen bij deze training tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Papierloos Vergaderen met de iPad?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Papierloos Vergaderen met de iPad wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Papierloos Vergaderen met de iPad een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.